2777
2789
عنوان

مبل خریدم اما پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 33 پست
مثلا این مبله پارچه چرم چوب روس طرحش امروزی محکم وبادوام تعجب میکنم میگن خوب نیس

خب بگن 

اگه سلیقشون با تو یکی بود خوب مبل مثل مال تو میخریدن دیگه 

یا تو اگه سلیقت مثل اونا بود مثل اونا وسایل میخردیدی

یاد بگیر سلیقه دیگران توی زندگیت جایی نداره

اونا هر از گاهی میان و میرن 

مگه خونه اوناس سلیقه اونا باشه

به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این چطوره

به این قشنگی 

به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️
خودم میدونم ری. دم با این انتخابم خجالتم ندید 😂76میلیون زبون بسته

البته این عکس قدیمیه الان پرده عوض شده و دو تا میزبان هارو برداشتم و با فاصله تر چیدم بقیه رو 

بچه کوچیک هم دارم فعلا نمیتونم روکش هاشو بردارم

به به عقل الانم بود سومی تاپیک قبلتو انتخاب میکردم ولی اینم خوبه اصلا بد نیست اینجا هر چی بذاری خیلی ...

اینجایی ها گاهی فکر میکنم حتی خودشون مبل هم ندارن اینجوری نظر میدن

اشکال نداره یه کم به فضای خونت نمیاد حالا خاستی بعدن میتونی مدلشو عوض کنی

الان یه واحد 120 متری پیش خرید کردیم احتمالا یک سال دیگه کامل شه تنها امیدم اینه اونجا بزرگتره بهتر دیده شن 

الان یه واحد 120 متری پیش خرید کردیم احتمالا یک سال دیگه کامل شه تنها امیدم اینه اونجا بزرگتره بهتر ...

به بههه مبارکا باشه خانوم 

به خوشی استفاده کنید پیشاپیش 

اره قطعن اونجا دل بازتر نشون میده 

فقط یه چیزی میتونی رنگ چوبه دسته هاشو بدی یه رنگ خوش رنگ تر بزنن البته بستگی به تم رنگ خونه جدیدتمم داره

2810