2777
2789
عنوان

دوستان ایفون دار تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 26 پست
من اشتباه کردم ۱۴ پرو نگرفتم بخاطر ریجستری ولی ۱۳ دست همه هست خز شده

منم اگه پولم میرسید میخریدم ولی واقعا نمیرسه

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم با تچکر🙏⚘ به جون مادرم برات صلوات میفرستم... ده بیا دگه خودت گفتی به جون مادرم برات صلوات میفرستم بفرست دگه  بعضی آدما ک نیسن هیچ ! آدما بشو عم نیسن داش!. کاربری دوممه جدید نیصم انقد نق نزن

صبر کن اگه حافظه برات مهم نی.

سامسونگ اولترا بگیر🤕🫀 برنامه هاش کار حدقال میکنه 

من اولترا مخوام 🥲🫀ایفون نوپ ایفون میفرشم اولترا خرید خیلی بهتره 

توبه شکستم🫀🙂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بدار ۱۵-۱۶ رجیستر بشه سیزده ارزون تر میشه

چقدر ارزون میشه بنظرتون

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم با تچکر🙏⚘ به جون مادرم برات صلوات میفرستم... ده بیا دگه خودت گفتی به جون مادرم برات صلوات میفرستم بفرست دگه  بعضی آدما ک نیسن هیچ ! آدما بشو عم نیسن داش!. کاربری دوممه جدید نیصم انقد نق نزن
الان گوشیت چیه ؟ من ۱۱ داشتم راضی بودم

نوت ۱۳،کمتر از ۵ ماهه خریدم ولی از اولم قصد خرید ایفونو داشتم ولی نشد، تازه میگم موهامو بفروشم گوشیمم بفروشم شاید بتونم بقیشم قسطی کنم

منم دست دو خریدم پارسال الان که اصلا نمیتونم ولی خواستی بگیری نو بگیر

نه نو بهتره 

اصلا واسه سامسونگ اولترا انقد هزینه نکنیاااا

اگه میخوای هزینه کنی واسه همین ایفون هزینه کن همین ۱۳ اینا خیلی خوبه 

نمیگم سامسونگ بده ولی وقتی میتونی ایفون بگیری ختی قسطی ایفونو بگیر پشیمون نمیشی

اگه ریجستر شن سری ۱۴ ب بالا، ۱۳ قیمتش خیلی افت میکنه فکرمیکنم

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
چقدر ارزون میشه بنظرتون

نمیدونم واقعا ولی حتی کارکرده‌ی در حد نو با قیمت عالی پیدا میشه

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

اصلا واسه سامسونگ اولترا انقد هزینه نکنیاااااگه میخوای هزینه کنی واسه همین ایفون هزینه کن همین ۱۳ ای ...

جدی؟ مرسی بابت زاهنماییت

جدی؟ مرسی بابت زاهنماییت

اره من خیلی ساله ایفون دارم 

بعد با دوستم رفته بودیم بیرون اون سامسونگ اولترا دستش بود بااینکه مثلا ۵۰ اینا داده بود برا اولترا ولی واقعا ایفون یه چیز دیگس الان دارم درباره عکس برداری ایفون میگم

واقعا حس میکنی قشنگ که ایفون ی چیز دیگس 

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸