2777
2789
عنوان

دلم زندگی لاکچری میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 17 پست

من پول میخام در حد 

یه ویلا تو شهرمون , یه چند تا اپارتمان تو قسمت مایه دارای شهرمون بدم اجاره , یه ماشین مزدا3 , یه خونه مجردی خیلی شیک تو بالاشهر تهران مثل زعفرانیه و نیاوران و سعادت اباد و ... , یه چند تا اپارتمان تو همون زعفرانیه و نیاوران و اینا که بدم اجاره یه مغازه تو همون جاهای تهران که بدم اجاره 

دوتا مغازه تو شهرمون که بدم اجاره , اون شغلی که میخامو داشته باشم 😍 کلی پول پارو کنم  هروز برم گردش تفریح کافه دغدغه مالی نداشته باشم با کلی طلا ... 

فعلا که لنگ دوقرون پولم و کلی بدهی و بدبختی و یه دختر تنها

من پول میخام در حد یه ویلا تو شهرمون , یه چند تا اپارتمان تو قسمت مایه دارای شهرمون بدم اجاره , یه م ...

منم دقیقا درگیر ی قرون دوزارم

واسه خرید ی پالتو از مامانم قرض گرفتم 

ایشالا ماهم برسیم ب آرزوهامون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دقیقا درگیر ی قرون دوزارمواسه خرید ی پالتو از مامانم قرض گرفتم ایشالا ماهم برسیم ب آرزوهامون

منم اجی دلم لباس میخاد تنوع میخام همش با دو دس لباس میرم دانشگاه دلم خیلی گرفته پول دندون پزشکی ندارم دندونام همش خراب شدن حالم گرفتس خیلی...

خدا یه فکری به حالم نمیکنه که هیچ سنگ جلو پام میندازه

با کلی بدبختیای دیگه که تلنبار شدن رو دلم 

خستم از این همه غم که رو دلمه جوونیم داره میره من یه لبخند نداشتم تو جوونیم یه دل سیر خندیدن از ته دل شاد بودن یعنی همش این بود زندگی ؟ دوروز دیگه که پیر شدم دیگه هیچی نمیخام واقعا :'(