2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای فقط این مرد امشب میمیردعابر بی سایه ام عالیه نویسنده جفتشون یه نفره قلمش قویه

فکر کنم زینب ایلخانیه نویسنده ش 

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه
اره همونه

این دوتایی که گفتی عاشقانه اس؟ 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

میشه راجع به رمان این مرد امشب می‌میرد یک کوچولو بگین چطوریه.ارزش خوندن داره

خیلی قشنگه یه دختره که با عمه ش زندگی میکنه و یجورایی سرکشه البته دختر بدی نیس بعد یه نفر میاد درستش میکنه سربسته گفتم برات که بخونیش قشنگیش بیشتر به قلم نویسنده شه آبکی نیست

آنلاین هما اصفهانی پورچاپ فریدا مک فادن

بابا کی دیگه هماپور میخونه😭😭 خیلی سمه خیلی مال بچه های دوازده ساله است البته اکر دوست دارید فیلم سوپر استار شهاب حسینی را به بینید و همخونه و در همسایگی گودزیلا و حصار تنهایی من عشق به توان شیش و گندم را جتما بخونید😭🤣🙈

عباس معروفی بزرگ علوی میر خانی جلال آل احمد دولت ابادی

سووشون- الموت-خواجه تاجدار-شب صورتی-چشم هایش-سال بلوا-طاعون-صد سال تنهایی-شوهر اهو خانوم-دختر شینا-ملکوت-اتش بدون دود-چشم هایم در اورشلیم-و....بیشتر به سبک مورد نظرتون بستگی داره

چون سریع تایپ میکنم غلط املایی زیاد دارم شما ببخشید به بزرگیتون این سن ثبت شده هم سن واقعیم نیست صرفا برای نی نی سایت زدم

آبنبات چوبی قلمش قویه😑اسطوره.رمان های عباس معروفی مثل سمفونی مردگان سال بلوا

آبنبات چوبی بر اساس واقعیت ساخته شده آبکی نیس لوس بازی توش نیس قابل درکه برا آدم اینطور رمانایی دوس دارم نه رمانای لوس بازی بچگانه

این دوتایی که گفتی عاشقانه اس؟

آره ولی از اون عاشقانه های لوس نیس لبای قلوه ایو چشای رنگیو این چیزا رو نداره😂خیلی خوبن درکل اگه نخوندی بخون

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

فکر کنم زینب ایلخانیه نویسنده ش

اگه ترسناکم دوس داری رمان هیچکسانم خیلی قشنگه چندتاهم فصل داره

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

آبنبات چوبی بر اساس واقعیت ساخته شده آبکی نیس لوس بازی توش نیس قابل درکه برا آدم اینطور رمانایی دوس ...

اسطوره عم همینطوره

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
چرا؟

رماناش خیلی آبکین

رسما وقت تلف کردنه . البته به عنوان اولین رمانایی که کسی میخونه ممکنه خوب باشه ولی برای کسایی که زیاد میخونن کلیشه ایه

رمانایی مثل تب ، اسطوره ، بن بست ۱۷ ، مومیایی ، شیطان اینجاست ، هرمیس ، بی محابا 

اینا رمانای قشنگی ان

فِکرایِ تو ذِهنَم .... اَز هَندزفریم پیچیده تَرهههههه😭💔😑

2810