2777
2789
بیشتر برام توضیح میدی؟ نمیدونم چیه

بزن توی اینترنت.میاره.زیارت عاشورا با آداب خاص خوندنه.معنولا هرکس انجام میده حاجت میگیره.منم با همون بچه دار شدم.باید بزنی زیارت عاشورا چله حق شناس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو از کجا میدونی بقیه تو زندگیشون چه شرایطی دلرن که بیخود قضاوت میکنیبعدم هر دلیلیم داشته باشه طرف ب ...

شما چرا بهت فشار اومد

اصلا تو ۵۰ بیارشما

چیزی که علم ثابت کرده رو گفتم

درضمن اسی هنوز ۴۰ نشده

اوناییکه شرایطش روداشتن رو گفتم شما چرا به خودت گرفتی،نمیدونم

ریپ نزن

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏

سلام عزیزم

منم ۳۸ سالمه

بچه ام ندارم

۴ ماهه اقدام هستم.

همسرم واریکوسل داره . دکتر دارو داده.آزمایش اسپرم هم تعداد خوبه ولی تحرک رو به جلو کمه.

خودم هم ذخیره ام پایین هست.

دکتر گفت چند ماه اقدام کن تا بعدا.

الان بعد از گذشت ۴ ماه به همسرم میگم اگه این ماه هم نشد بریم پیگیر بشیم . میگه نه طبیعی شد شد نشد ولش کن 🤕🤕

سلام عزیزممنم ۳۸ سالمهبچه ام ندارم۴ ماهه اقدام هستم.همسرم واریکوسل داره . دکتر دارو داده.آزمایش اسپر ...

ایشالا خدا بهت بده

واس خدا کاری نداره

منم دعا کن 

من قوی نیستم

من هر ثانیه دارم زجر میکشم

شما چرا بهت فشار اومداصلا تو ۵۰ بیارشماچیزی که علم ثابت کرده رو گفتمدرضمن اسی هنوز ۴۰ نشدهاوناییکه ش ...

دوست دارم ریپ بزنم خیلی زرنگی به خدا ۳۸ با ۴۰ چه فرقی داره دانشمند .منتظر اجازه تو بودم ممنون اجازه فرمودی

میبینی من هنوز غمگینم گذشت زمان زخم هایم را خوب نکرد اما تو به نظر کم تر مقصر می ایی اما با همه ی اینها من راضی نیستم که تو عین خیالت نباشد و قهقهه بزنی اخر میدانی برادر زخمِ تو کاری بود

ایشالا خدا بهت بدهواس خدا کاری ندارهمنم دعا کن من قوی نیستممن هر ثانیه دارم زجر میکشم

همین اضطرابت مانع بارداریته عزیزم پیچ فلورا تاجیک تو اینستا یه سر بزن 

میبینی من هنوز غمگینم گذشت زمان زخم هایم را خوب نکرد اما تو به نظر کم تر مقصر می ایی اما با همه ی اینها من راضی نیستم که تو عین خیالت نباشد و قهقهه بزنی اخر میدانی برادر زخمِ تو کاری بود

۴۴ سالگی هم دیدم بچه بیارن ۳۸ که دیگه خیلیا ۳۸ هستن و بچه دار شدن.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

2810