2777
2789
خدا ازهیچکس رو برنمی گردانه اگر شش ماه اقدام کردی نشد بعد برو متخصص چون سنتون داره بالامیره زودتر اق ...

چسبندگی ندارم

کورتاژ نشدم

نمیدونم چرا نمیشم

برام دعا کنی لطفا

من به دعا احتیاج دارم

غم دارم نمیدونم چطور ادامه بدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صددرصدولی درک آدما مثل هم نیست

به هر حال اینجا محیط عمومی هست خیلی ها مشابه شما در گیر این مسیله هستند منکنه این تاپیک و ببینن

بالاخره بعضی ها هم باید یاد بگیرند که گاها خیلی از ادم ها در اینکه چه سالی ازدواج کنند بی تقصیرن چه سالی بچه دار بشن 

فقط لطف خدا
تحت نظر مرکز ناباروری هستمماه قبل دارو دادن و گفتن اگه نشد برم واس ای وی افاسترس ای وی اف زیادهحس می ...

اتفاقا تو اقوام ما چندنفر از ای وی اف جواب گرفتند 

خانم همکارمم الان دوقلو بارداره ازهمین طریق !

قدیمها که خواهرم ناباروری داشت اکثرااین روشها جواب نمیداد اما الان اکثرا باردارمیشن

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

خدا حفظش کنه تورو خدا واسم دعا کنید خیلی ناامیدم

عزیزم باید به خاطر اینکه اون دوتا رو سقط کردی توبه کنی من دختراخریم رفتم سقط کنم رفتم دکتر اشنا پیداکردم قرارشد فرداش بذم براسقط بعد خداروشکر شوهرم با یه حاج اقای اشنایی دوست بود تعریف کرد گفت خدا یی نکرده اون دوتا هم ازت‌خدا میگیره که خداروشمر من وشوهرم پشیمان شدیم حالا این دخترم جونمه انقدر عزیزهست که نگو بخدا از دم اون مطب رد میشم با اینکع حالا هم ۸سالشه  محکم بغلش میکنم 

استرس واست سمه می دونستی باید بی خیال بشی از فردا شروع کن هر روز زیارت عاشورا بخون تا چهل روز انشالل ...

ایشالا 

برام دعا کن توروخدا

پشیمونم اصلا نمیدونم چرا سقط کردم 

دعام کن خدا دوباره منو ببینه

خیلی بدبختم

میشه لطفا بگی چطور باردار شدی؟ ذخیره تخمدانت چند بودیکم برام حرف بزن لطفا

عزمزمه من بچه دوم هست آزمایش پیش از بارداری دادم ولی ذخیره تخمدان ندادم 

آن شالله بچه دار میشی نا امید نشو

به هر حال اینجا محیط عمومی هست خیلی ها مشابه شما در گیر این مسیله هستند منکنه این تاپیک و ببیننبالاخ ...

شماهم مثل اون کاربری که قبل شمامعترض شد بهم، اصلا پست اول منو با دقت نخوندید ،گفتم اوناییکه شرایطش رو دارن وزودتر اقدام نمیکنن 

نه اوناییکه دیر ازدواج میکنن یا مشکل دارن

اگه دقت کرده باشین خود استارتر هم بابت این مسئله نگران بود

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏
2810