2777
2789
چقدرم خوش اخلاقی خیلی خوشم اومد از اخلاقت خوشبحال اطرافیانت🥰😍 خوشحالم از آشناییت عزیز دلم

فدای تو خوشگله 😉😘

هر کی ام خوشحاله از قدیم خوشحاله 👨‍🦯                                           

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست دارم ریپ بزنم خیلی زرنگی به خدا ۳۸ با ۴۰ چه فرقی داره دانشمند .منتظر اجازه تو بودم ممنون اجازه ...

۳۸ با ۴۴ ۴۵ فرق داره،یه محاسبه ساده ریاضی

داشتن شرایط با نداشتنش فرق داره

کلا حرفمو از اول نفهمیدی،ادامه نده

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏
۴۴ سالگی هم دیدم بچه بیارن ۳۸ که دیگه خیلیا ۳۸ هستن و بچه دار شدن.

من ۴ ماهه اقدامم

لتروزول و سینال اف و امپول ازاد سازی هم استفاده کردم و نشدم

انقدر سرگردونم که نمیدونم چطور باید به زندگی ادامه بدم

۳۸ با ۴۴ ۴۵ فرق داره،یه محاسبه ساده ریاضیداشتن شرایط با نداشتنش فرق دارهکلا حرفمو از اول نفهمیدی،ادا ...

من گفتم ۳۸ و ۴۰ نه ۴۴ حالا خوبه نگفتی ۴۹!

حرفت چی بود اول چهار دهه فاصله خیلی فاجعه است!!! بیا بشماریم چهار دهه میشه ۴۰ سال با ۳۹ که انشالله بچه اسی به دنیا بیاد چه فرقی داره دقیقا که گفتی با اسی نیستی بقیه حرفاتم ماست مالی بود!

میبینی من هنوز غمگینم گذشت زمان زخم هایم را خوب نکرد اما تو به نظر کم تر مقصر می ایی اما با همه ی اینها من راضی نیستم که تو عین خیالت نباشد و قهقهه بزنی اخر میدانی برادر زخمِ تو کاری بود

۳۸ با ۴۴ ۴۵ فرق داره،یه محاسبه ساده ریاضیداشتن شرایط با نداشتنش فرق دارهکلا حرفمو از اول نفهمیدی،ادا ...

ریپ نزن ادامه نده نمیخونم دیگه 

میبینی من هنوز غمگینم گذشت زمان زخم هایم را خوب نکرد اما تو به نظر کم تر مقصر می ایی اما با همه ی اینها من راضی نیستم که تو عین خیالت نباشد و قهقهه بزنی اخر میدانی برادر زخمِ تو کاری بود

تو اصلا فک کن با اسی بودم، میخای چیکار کنی؟؟

بیااز پشت گوشی منو بکش

تو زبون اسی هستی؟؟،استاتر خودش توان تشخیص وتایپ داره

شما بعد این مدافع خودت باش،اینطوری سنگین تری

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏
به سلامتیبرام دعا کن خدا روشو ازم برگردوندبه التماسم نگاه نمیکنه

خدا ازهیچکس رو برنمی گردانه 

اگر شش ماه اقدام کردی نشد بعد برو متخصص 

چون سنتون داره بالامیره زودتر اقدام کنی بهتره

فقط ممکنه چسبندگی رحم پیداکرده باشی چون سقط داشتی بخصوص اگرکورتاژشده باشی احتمالش زیاده خواهر من این مشکلو پیدا کرده بود 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

لتروزول و سینال اف استفاده کردم و امپول ازاد سازی هم زدم ولی نشدم

من دوره چهارم باردارشدم همون امپول باقرص کلومیفن یه قرص بود تخمک یا تخمدون نمیدونم کدومشه رو فعال میکرد دوره چهارم با این سه تاقرص باردارشد هرکه هم فرستادم دکتربراش اینو نوسته باردارشده

اسی خودش واقعیت رو بهتر از شمامیدونه که نگرانهواقعا مغزم سوت کشید بعضی کاربرا تو ۴۵ سالگی گفتن نگران ...

شما نمیتونید تجربه و درک شهصی خودتون و از زندگی به دیگران تعمیم بدید 

گاها یه پختکی در نادر ۴۰ ساله هست مه در بک مادر ۲۵ ساله نیست 

بهتر بود به نکرانی استارتر دامن تزنیم و 

و اینکه بقیه ماربرها تحارب خودشون از میس های مشابه کفتند 

اگر هیلی عجیب غریب بود مه باعث سوت نغز نیشد روانشناسان و دکتر ها قدغن میکردند 

فقط لطف خدا
خدا ازهیچکس رو برنمی گردانه اگر شش ماه اقدام کردی نشد بعد برو متخصص چون سنتون داره بالامیره زودتر اق ...

تحت نظر مرکز ناباروری هستم

ماه قبل دارو دادن و گفتن اگه نشد برم واس ای وی اف

استرس ای وی اف زیاده

حس میکنم دیگه نمیکشم

هر کسیو دیدم میگه ای وی اف سخت جواب میده

همین ناامیدم کرده

هیچوقت توی زندگیم انقدر درمونده نبودم

دارم زجر میکشم

شما نمیتونید تجربه و درک شهصی خودتون و از زندگی به دیگران تعمیم بدید گاها یه پختکی در نادر ۴۰ ساله ه ...

من ناراحت نشدم عزیزم

هر کسی یه نظری داره 

کسایی که بمن روحیه دادن خیلی بیشترن و ازشون سپاسگزارم

من ناراحت نشدم عزیزمهر کسی یه نظری داره کسایی که بمن روحیه دادن خیلی بیشترن و ازشون سپاسگزارم

میدونم عزیزم کلا گفتم 

ماها باید یه مرهم باشیم راه حل بدیم امید بدیم 

وگرنه سرزنش و اینا که همه بلدن 

فقط لطف خدا
2810