2777
2789
عنوان

به نظرتون پدر شوهرم منظوری داره این کارا رو میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 21 پست
خوشمزه. مگه حتما باید قصدبدی داشته باشه خب آدم خسته میشه هرروز یه مهمون بیاد دوسه ساعت بمونه آدم ...

نه اخه این نمیگه که خسته میشم و فلان 

داره میگه به نظرتون منظوری داره؟؟

منظوری داره ینی چی؟شما بگو که مزه ت بهتره ،والااا😂

منو به اون چشم نگاه نمیکنه منظورم اینه که توقعاتی که از من داره از دخترش نداره

ببین بعضی از پدرشوهرا اینجورین،خدا خیلی بهت شانس داده که اینجور دوستت داره،اصن خدای نکرده دورازجون ،اومدیم و اصن کار به نگهداری و اینا نکشید،دورازجون بعد ۱۲۰ سال بدون اینکه به تو زحمتی بده ،از دنیا رفت

اینکه دوستت داره،شاید یه دلیل دیگم داشته باشه

اونم اینکه شاید محبتی که از دخترش نمی بینه رو به دنبالش توی تو میگرده،یا تورو قلبا مهربون تر از دخترش و حتی شاید انسان تر و خوب تر از دخترش میدونه،از نظر ذات و اینا 😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا خداا

چی شده عزیزم ،خدارو صدا میزنی؟

باید تاپیکشو یه جوری میزاشت که نشه ازش برداشت بد کرد،از هر نوشته ایی میشه هزارجور برداشت کرد،هرکسی ازاده منم میخواستم از اون برداشتای زنونه و خاله زنکی کنم ولی خب این جوری برداشت کردم که بدونه تاپیکش قشنگ نبود،باید یه جور دیگه میگفت ،

چی شده عزیزم ،خدارو صدا میزنی؟باید تاپیکشو یه جوری میزاشت که نشه ازش برداشت بد کرد،از هر نوشته ایی م ...

هیچی ...شما راست میگی واقعا... میشه من کمی بخندم 😁به این چیشده عزیزم خداروصدامیزنی...🤣🤣🤣🤣🤣