2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان آقایون حمله میکنن به گهوارهههه🤣🤣

وقتی که خداوند در دلهای شکسته جای دارد چرا به دستان کسی که بارها دلم را 💔 بوسه نزنم... ♥ ❌آقایون محترم درخواست دوستی ندهید❌ سعی کنید تــکــپــر باشید مِثِ من🌹 

بزنم گوگل؟

آره اپیکلیشن گهواره ،تبلیغ کنید هممون بریم اونجا بهتره ،اینجا همش با ترس و لرز باید تاپیک بزارب

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

الان آقایون حمله میکنن به گهوارهههه🤣🤣

😂😂😂

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

آره اپیکلیشن گهواره ،تبلیغ کنید هممون بریم اونجا بهتره ،اینجا همش با ترس و لرز باید تاپیک بزارب

پولی مگه نیست 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

همین دارک وب خودمون خوبه

نه والا چیش خوبه ،همش استرس که شناسایی بشیم

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

کجاست؟برنامس یا سایته؟چطور میشه پیداش کرد و عضو شد؟

بزن گوگل اپیکلیشن گهواره ،دانلود کن و عضو شو 

خلوته اینجا برای شلوغ بودن و خاله زنک بازی میایم

جون بابا صداقت😆

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

که در آن هیچ‌کسی نیست که در بیشه عشقکاربران را بیدار کند.

به خدا می خواستم بنویسم😂

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

پولی مگه نیست

نه تاپیک رایگان میزاری هرقت دلت بخواد حذف میکنی

2810