2777
2789
عنوان

بنظرتون بهم میایم برای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 27 پست
بابام واقا پولدار نیست فقط چون تک فرزندم و خودشونم اصلا ولخرج نیستن از بچگی هر چی داشتن برا من بوده ...

ایول بهش 👌🏼👌🏼

ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فقیرم خواهر 😂😂😂

😂😂دور از جونت

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
30سانت اختلاف قد ؟ بنظرت زیاد نبست؟

بیشترین چیزی که اذیتم میکنه همینه 

البته من دقیقا قدمو نمیدونم بین ۱۶۰ تا ۱۶۲ ۳بیشتر نیست

خودم مشکلی ندارم برای نگاه اطرافیان میگم

کاربری دست دو تا دوسته🤍
دقیقا کاش حرفی از خونه و چیزای دیگه نمیزد فقط میگفت رشتم بهداشت عمومیه و دانشجو ام

وا من شرایطمو گفتم 

همونجور که‌شرایط پسره رو هم تمام و کمال گفتم

بالاخره مهمه میخوام بدونم از همه نظر بهم میایم یا خیر

کاربری دست دو تا دوسته🤍
بیشترین چیزی که اذیتم میکنه همینه البته من دقیقا قدمو نمیدونم بین ۱۶۰ تا ۱۶۲ ۳بیشتر نیستخودم مشکلی ن ...

زیادم کوتاه نیستیا

طرف ۱۶۰ با ۱۹۰ ازدواج کرده😐بعدش خب نمیشه بخاطر قد درسته ادم یکم میگه کاش فاصله کم بود😀ولی خب شرایط دیگ اوکی باشه بخاطر قد حیفه . طرفین قبول دلشته باشن اوکیه یکمم پاشنه بلند خوبه 

ادم با پول ب همجا میرسع انقد نناز

اشتباه متوجه شدید

ما پولدار نیستیم  

مادر پدر منم اصلا ادمای خرج کنی نیستن 

خودمم کار میکنم

فقط چون یدونه بچه هم هر چی دارن و به من میدن طبیعتا 

همه ی پدر مادرا معمولا هر چی دارن برا بچهاشونه خیلی چیز عجیبی نیستش واقا

کاربری دست دو تا دوسته🤍
زیادم کوتاه نیستیاطرف ۱۶۰ با ۱۹۰ ازدواج کرده😐بعدش خب نمیشه بخاطر قد درسته ادم یکم میگه کاش فاصله کم ...

من خودم قد بلند دوست دارم کیه که بدش بیاد

ولی راستش مامانش وقتی من و بدون کفش و پاشنه دید انگار تو ذوقش خوزد

ولی خودش که پسندیده 

بعدا میترسم برم تو خانوادش تیکه ای چیزی بندازن بهم😐 

کاربری دست دو تا دوسته🤍
من خودم قد بلند دوست دارم کیه که بدش بیادولی راستش مامانش وقتی من و بدون کفش و پاشنه دید انگار تو ذو ...

بنظرم اون طرف 180بود خوب بود نهایت 185 صدونود زیاده یکم ممکنه بعدا اذیت بشی ولی اگه شرایطش اوکی بنظرم تردید نکن

من خودم قد بلند دوست دارم کیه که بدش بیادولی راستش مامانش وقتی من و بدون کفش و پاشنه دید انگار تو ذو ...

از خداش باشه  . قیافت ک میگی عالیه . بستگی ب خودت و اعتناد بنفست داره بتونی باهاش کنار بیای یا ن