2777
2789
عنوان

چه غلطی کردم اسم بچمو به خاله هام گفتماااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1356 بازدید | 77 پست
منم گفتم بهشون منو شوهرم باید انتخاب کنیم

بابای من الان گیر داده میگه شما هر چی دوست دارید بگید من اسمی که دلم بخواد تو گوشش میخونم

آخه چرا کاری می کنی بهت بی احترامی بشه بشر

منم همه ش استرس دارم سر دخترم چون روز. مادر به دنیا اومد گیر داد بذارید نازنین زهرا ما هم از قبل اسم باران رو انتخاب کرده بودیم شوهرم دومین روز رفت شناسنامه گرفت بابام خیلی ناراحت شد

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

تا اون جایی ک من میدونم مادرشوهرا موظف میدونستن برای نوه اشون اسم انتخاب کنن 

تا حالا نشنیده بودم خاله اینجا نظر بده 

ببین حرفاشونو گوش کن لبخند بزن 

بعد کار خودتو بکن 

اصلا ذهنتو درگیر حرفاشون نکن 

خدا رو چه دیدی..  شاید از جایی که فکرشو نمیکنی  جوری کارات ردیف شه  که اندازه ی همه ی روزای زندگیت  شاد بشی...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط خودتو شوهرت مهمین

به قرآن دیوانم کردن موقع گرفتن شناسنامه من گفتم ایلیا پسرم تک فرزنده آقا یادش رفته بود گذاشته بود یوسف حالا فامیلشو یوسفی پسرمو‌خیلی تو مدرسه دست میندازه گفتم ۱۸سالت شد عوض میکنیم حالا خودش اسم امیر یاسان انتخاب کرده اینا باز ادا میارن

Nella

یکم سخته تلفظش هی باید تذکر بده که اسمم تشدید داره

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
جنسیت نگفته بودم ریده بودن بخودشون تو قیافه بودن اسمو دیگه گفتم

بببین یا باید کفش اهنی بپوشی چون دخالت تو اسم کوچیکترین دخالته بچه دنیا بیاد هرکسی رد میشه نطر میده وای شیر مادر میدی هشک بده خشک میدی وای خاکبسرم خشک میدی مادر لده رو پامیزاری وای معزش تکون خورد میراری خودش بخوابه وای بچه میترسه ارالان یکم ک بزرگ میشه میفته عدا توفرنیش شکر نزنی وای مازدیم بده میزنی وای ازالن بچه باشکر عادت نده

یا باید با همه جنگ کنی

یا باید قط رابطه

😁

2810