2777
2789

من لنزامو دیروز استفاده کردم درست بوده خیلی وقته لنز میزارم مشکلی نداشتم

الان میخواستم بزارم یک چشمم اصلا جا نمیخوره به زور گزاشتم دو سه بار پلک میزنم میوفته بیرون یا همش میاد پایین از روی مردمک دقیق قرار نمیگیره باز پلک میزنم جابه جا میشه

تا دیروز درست بود مثل همیشه شستم مایعشو عوض کردم گزاشتم تو جالنزی هیچ کاری نکردم اسیبم ندیده سالمه نمیدونم چرا الان اذیت میکنه

لنز طبی هست

کاربری صدهزارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
آستیگماتی؟ شاید دفرمه شده

نه یک چشمم ۲۵ صدم فقط ولی گفتن لنزو استگیمات نمیزنن مگه اینکه خیلی زیاد باشه برا من نزدن

یعنی خراب شده؟اخه دیشب تو چشمم بود خیلی راحت گزاشتم مگه میشه تو چند ساعت خراب شه🥺

کاربری صدهزارم
نه یک چشمم ۲۵ صدم فقط ولی گفتن لنزو استگیمات نمیزنن مگه اینکه خیلی زیاد باشه برا من نزدنیعنی خراب شد ...

من سالهاست آستیگمات هستم و لنز میزارم درجه داره و تنظیم کردنش قلق داره به همین خاطر زود خراب میشه، موقع دراوردن یه کوچولو ناخن بخوره یا فشار بیاد دفرمه میشه 

الان بزار تو جاش بزار یخچال قطره بریز تو چشمت بعدا امتحان کن 

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈
من سالهاست آستیگمات هستم و لنز میزارم درجه داره و تنظیم کردنش قلق داره به همین خاطر زود خراب میشه، م ...

پس درست میشه؟😭من داخل یخچال نمیزاشتم گفتن دمای اتاق و معمولی خوبه

کاربری صدهزارم
من سالهاست آستیگمات هستم و لنز میزارم درجه داره و تنظیم کردنش قلق داره به همین خاطر زود خراب میشه، م ...

نه فشار نخورده ناخنم اصلا ندارم تو گوشته ناخنام☹️

کاربری صدهزارم
2810