2777
2789
عنوان

برادرای بابام ازش شکایت کردن غرورش هم شکسته شد

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 20 پست
امکان ندارع این مقدار جریمه حتی برای تهدیدمن وکالت خوندم

عزیزم میشه راهنمایی کنید لطفا 

برای همچین جرمی پس چقدر در نظر میگیرن؟بین حرفاش گفته میکشمتون و اینا 

و اینکه اگه شکایت پس بگیرن جریمه بخشیده میشه؟

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗
یعنی مطمینید راه به جایی نمیبرید و قضیه شکایت منتفیه ؟؟بنظر من برید با یه وکیل درجه یک صحبت کنید ببی ...

والا به من هنوز خود پدر مادرم نگفتن . چون من خیلی استرسی ام و حالم بد میشه . من از طریق خواهرم اینا فهمیدم و چون چند دهن گشته نمی‌دونم اصلا چی درسته چی غلط 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم جان من نمیگم بابات کاری کرده دارم روشنت میکنم که از قانون سر در بیاری واسه این موضوع جریمه نقدی ...

والا به من هنوز خود پدر مادرم نگفتن . چون من خیلی استرسی ام و حالم بد میشه . من از طریق خواهرم اینا فهمیدم و چون چند دهن گشته نمی‌دونم اصلا چی درسته چی غلط

والا به من هنوز خود پدر مادرم نگفتن . چون من خیلی استرسی ام و حالم بد میشه . من از طریق خواهرم اینا ...

خب منم همین میگم 

که موضوع چیز دیگه بوده وگرنه واسه این داستان 

قاضی این تصمیم نمیگیره 

اگر همین که شده باشه پس شما اعتراض کنید 

عزیزم میشه راهنمایی کنید لطفا برای همچین جرمی پس چقدر در نظر میگیرن؟بین حرفاش گفته میکشمتون و اینا و ...

برای پس گرفتن شکایت باید با شماره پرونده برن دفتر قضایی اشتباه خط بزنن یعنی شاکی ها بگه اشتباه شکایت کردیم 

بزنید اینترنت میاد چقدر جریمه میشه

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم