2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ب شوهرم سپرده من سر خاک مادرم نرم

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 36 پست
ولی کلا زن باردار میگن سر خاک نره بهترهمنم نرفتم کلا حتی مراسم نوه عمه ام هم خونشون رفتم سر خاک نرفت ...

نوه عمه با مادر فرق داره 

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب جواب دادی 

جلوی مادرشوهرت بگو دوست برگشته میگه خوبه شوهرت میذاره بری سرخاک مادرت بهش گفتم مگه گاوه که نذاره؟ فقط یه گاو بیشعور ممکنه تو این چیزها به زنش گیر بده خداروشکر شوهر من آدم با فرهنگیه از این اراجیف نمیگه

مادرای عزیز لطفا اگه پسراتونو داماد کردین عفریته بازی در نیارین انگار که دختر خریدین تو زندگیشون هی ...

حق پرومکس

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)
مادرای عزیز لطفا اگه پسراتونو داماد کردین عفریته بازی در نیارین انگار که دختر خریدین تو زندگیشون هی ...

فامیل ما تازه پسرش ازدواج کرده دختره وضشون معمولیه پسره هم انچنان پولدار نیستن ولی مادر شوخرش که فامیل ماست چنان بلایی سره دختره اورده به مادرم گفته بود میرم از دعا نویشپس چیزی میگیرم میریزم تو غذاش دختره خیلی داغون شده 

من‌میخوام‌برم به دختره بگم طوری که کسی نفهمه 

نوه عمه با مادر فرق داره

خب جوون ۲۰ ساله بود فوت کرد و من حتی برا خاکسپاریش نرفتم.... برا چهلم و ایناشم تو سالن مراسم رفتم و خونشون

کلاااا میگن خوب نیس زن باردار بره قبرستون ربطی نداره سر خاک کی میخواد بره ... انشاالله خدا همه رفتگانو بیامرزه این چند ماهو میشه از راه دور هم فاتحه خوند و خیرات داد

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
خب جوون ۲۰ ساله بود فوت کرد و من حتی برا خاکسپاریش نرفتم.... برا چهلم و ایناشم تو سالن مراسم رفتم و ...

بالاخره مادر چیز دیگه ای هست  

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم
مگه چشه؟

قبرستان محل زندگی موجودات غیر ارگانیک هست 

از طرفی خیلی ها حالا چ ما اعتقاد داشته باشیم چ نداشته باشیم طلسم می برن خاک می کنن ک یسری نیروها فعال میشه بچه ها بخصوص جنین حساس ترن روشون اثر می ذاره

خرافه هم نیست خیلی تاکید شده 

حالا ما توصیه می کنیم شما خواستین برین

خوب جواب دادی جلوی مادرشوهرت بگو دوست برگشته میگه خوبه شوهرت میذاره بری سرخاک مادرت بهش گفتم مگه گاو ...

اوووو دیگه دور برمیدارن که پسر ما چه خوبه اجازه میده بقیه اجازه نمیدن🥴

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
خب جوون ۲۰ ساله بود فوت کرد و من حتی برا خاکسپاریش نرفتم.... برا چهلم و ایناشم تو سالن مراسم رفتم و ...

من توی بارداریم بارها رفتم سر مزار امواتمون . خاک سپاری هم رفتم کلا بابت بارداری خودم رو محدود نکردم 

2810