2777
2789
عنوان

چرا سیاست

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 28 پست

تازه ازدواج کرده بودم ؛ یه کانالی بود می گفت وقتی مثلا از مهمونی برمی گردید به همسرتان بگید "واااااای تو از همه بهتر و سرتر بودی " 

آقا من یه بار اینو بهش گفتم ؛ الانم بعد ۱۵ سال میگه من از تو و کل فامیلتون سرترم  🤣

خودشیفته ی بیچاره

بچگی کردمو از لای لجن گل چیدم
همسر منم نه می‌زاره کار کنم نه باشگاه برم نه دانشگاه نه کلاس،اما از صبح تا شب بیرون باشم کاری نداره، ...

چرا مگه تو آدم نیستی 

باید زندگی کنی برو باشگاه به سلامتیت برس و...

اصلاً به حرفش گوش نده فردا یه زن خوشگل که ببینه دلش میره پیش همون و میگه زن من که کاری نمی کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا من از این شانسا ندارم،از اینستا متنفر شدم،همه چی رو عادی سازی کرده تو اکس.پلور هر پستی که میبینی در مورد خیانت افراد متاهل در مورد اینکه زن باید مدام در خدمت مرد باشه در مورد اینکه زن باید سیاست به خرج بده در مورد اینکه زن باید با خونواده همسر را بیاد،پس مرد چی؟چرا همه چی برا زنه،،،خب با این کلیپا معلومه زندگیت خراب میشه به عنوان مثال وقتی همسر من می‌ره همچین چلیپایی میبینم معلومه پروتر میشه دیگه

تازه ازدواج کرده بودم ؛ یه کانالی بود می گفت وقتی مثلا از مهمونی برمی گردید به همسرتان بگید "واااااا ...

😂😂😂😂😂😂میگم بدتر و پروتز میشن فکر میکنن از دماغ فیل افتادن،،،من خودم هر موقع الکی از شوهرم تعریف میکنم که یه کاری رو برام انجام بده،میره جلو آینه وا میسته میگه دریا من واقعا حیف شدم دست تو افتادم،چهرشونه خوش اخلاق مهربون خوشتیپ خوشگل،،،،منم چون کارم گیره نمیتونم بهش چیزی بگم میگم آره خیلی مهربونه بمیرم برا مهربونیات

همسر منم نه می‌زاره کار کنم نه باشگاه برم نه دانشگاه نه کلاس،اما از صبح تا شب بیرون باشم کاری نداره، ...

اره دیگه من سر پخت و پز کوفتی نمیتونم برم سر کار چقدرم که محتاج پولم ولی شوهر نفهمم هم شام میخواد هم ناهار گرم و تازه🥺

چرا مگه تو آدم نیستی باید زندگی کنی برو باشگاه به سلامتیت برس و...اصلاً به حرفش گوش نده فردا یه زن خ ...

عشقم منم دوست دارم به خودم برسم ولی وقتی پول ندارم پول میده با چی برم

اره دیگه من سر پخت و پز کوفتی نمیتونم برم سر کار چقدرم که محتاج پولم ولی شوهر نفهمم هم شام میخواد هم ...

نه مال من میگه بمیرمم نمیزارم تک هزار تومنی در بیاری نه تو خونه نه بیرون،خودم مربی کونگفو هستم،ناخنکار و پدیکوریستم،مترجم زبانم،مربی رقصم،تو کار فینگر و دسرم ولی چه فایده،،،۳۰ سالمه نشستم خونه،هرازگاهی میگم طلاق بگیرم برم پی زندگی خودم خسته شدم دیگه......بعد با این وضعیت مادرشوهر بیشعورم میاد بهم میگه چه دردته مثل شاه تو خونه پسرم نشستی،،،،راس میگه یه خونه ۴۰ متری تو پایین شهر اونم مستاجر نه ماشین داریم نه چیزی مثل شاه نشستم،یا من نمی‌دونم شاه نشینی چیه یا اینا

🤣🤣🤣خداااااای اعتماد به نفسن

خیلی هنوز مال من میاد اینجوری میگه،دریا من واقعا خوش هیکل میگم آره،میگه آره همه دخترا میگن😂همه میگن تو چقدر مهربونیت چقدر خوشگلی،همه همکاری خانمم میگن تو خیلی خوشبویی،،،،،،خودشیفته تمام معنا