2777
2789
کی کف

یه خانم در مورد همه چی میگی چیکار کنی آینده ت بهتر میشه چه اتفاقاتی قرارع بیوفته که همش درست گفت اتفاق افتاد یه سری دعا اینا هم گرفتم

ای آن که دوست دارمت اما ندارمت                                     جایت همیشه در دل من درد مــی کـند💔🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد میگیرن...جن داره؟؟چجوریه..

نه خیر ربطی ب جن نداره راجب تاروووت تحقیق کنید اصلا همچین چیزی نیس فقط باید نمادخوانی بلد باشی

بستگی داره میخوای شماره بدم بپرس خدت مدلای مختلفو

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
اگ نمی‌گفتند ک هرماه پول نمیدادممعتاد شدم البته ۲سالی هسولی ن پیش هر آدمیپیش چن نفر ک همیشگین واسم

عزیزم میتونی تو خصوصی یکیش ک واقعا حرفاش درست دراومده رو بهم معرفی کنی. درخاست دوستی دادم

درخواست دادم پیام بده 

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
کیه؟چقد میگیره؟جان هرمی دوست داری الکی تبلیغ نکنیاا

نه بخدا راست میگم عزیزم حضوری هست و تلفنی ولی نمیتونم اصلا شماره بدم زیاد کسی قبول نمیکنه ازش میپرسم اوکی داد میگم بخدا من خودم کلی اتفاقات فهمیدم در مورد آینده حتی در مورد دشمن هام

ای آن که دوست دارمت اما ندارمت                                     جایت همیشه در دل من درد مــی کـند💔🍃

نه بخدا راست میگم عزیزم حضوری هست و تلفنی ولی نمیتونم اصلا شماره بدم زیاد کسی قبول نمیکنه ازش میپرسم ...

پس لطفا معرفی کن..بگو من اشناتم تا بگه برام..

مرده یا زن؟؟چقد میگیرع؟؟

دعا نویس یا فالکیر

نه بخدا راست میگم عزیزم حضوری هست و تلفنی ولی نمیتونم اصلا شماره بدم زیاد کسی قبول نمیکنه ازش میپرسم ...

تهرانیه

پس لطفا معرفی کن..بگو من اشناتم تا بگه برام..مرده یا زن؟؟چقد میگیرع؟؟دعا نویس یا فالکیر

زن هست اوکی میگم هر دو رو میگم هم دعا میده اگه بخوای هم فا ل در مورد اتفاقات

زن دعا نویس اصلا نداریم..فیک پس

دعا میده خودش که نمیگه با جن ارتباط.دارع اونا بهش میگن بخدا 

2810