2777
2789

من هرجا میزار متوجه میشم پسرا دید میزن همسایه و...

اخه حس خجالتی داره شاید ادم دلش نخواد لباس زیر ساده بپوشه 

ایناهم نگاه می کنند من تا یک هفته پیش میزدم داخل حیاط داداش هم میدیدن محرم بودن مشکل نداشت یک روز متوجه شدم پسر عمم از سوتینم عکس گرفت از خنده پوکیدم رفتم گفتم برای چی عکس گرفتی گفت خوشم امد

اصلا سهم بود رفتارش گفتم زشت دیوونه 

رو پکیج میزارم خشک میشه

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالکن یه بند بستم که دید نداره از جایی یکم که آبش کشید میزارم رو شوفاژ

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

اینجوری بو میندازه خونه خوب نیست

آره خونه بوی رطوبت میگیره منم خوشم نمیاد اصلا

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

وقتی رو بند گذاشتید یه شال یا پارچه نازک روش بذارید 

من که تو بالکن میذارم رو رخت اویز اگر درست گفته باشم اسمشو تو دید نیست 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

رو بخاری اتاق خودم ولی اگه روی بند رخت توی حیاط هم بذاریم مواقعی که هوا خوبه روشو با یه روسری نازک میپوشونم که کسی نبینه یا همون بیاد قبلش جمع میکنم 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

2810