2777
2789
عنوان

چه قدر دلم برای این پسر بچه گرفته😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 49 پست

دختر منم هیدرو سفالی داشت وتو ماه هشت مشخص شد بعد زایمان فقط دوروز زنده موند البته دنیا ک اومد فقط کبدش رو آب گرفته بود خدا به هر دومون رحم کرد طفلی گل من  حالا من از امونیو تا سل فری همه رو هم انجام داده بودم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یکبار یکی از این بچه ها رو بغل کردم . اینقدر سرشون سنگین هست که به تنهایی نمیتونستم حرکتش بدهم . بعد مادرش باید حواسش باشه . چون این بچه ها گردن هم نمی‌گیرند و ممکنه آسیب ببینند 

من اینو دیدم شده پول برا مامان باباش ازش فیلم میزارن ک ویو بگیره و پول در بیارن

من دلم برای خود بچه خیلیییی می سوزه خیلی زجر می کشه فکر نکنم بتونه راه هم بره چون سرش خیلی سنگین شده دیگه.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

به این مجوز دادن ولی این خودش با رضایت خودش نگه داشته

باید سقط میکرد

ولی معمولا تو 18 هفته آنومالی میفهمن

آخه30 هفته 

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

مجوز سقط میدن در هر هفته ای باشه؟؟

آره این بیماری میگه تو هفته های بالای بارداری تشخیص داده میشه و مجوز سقط میدن اما اینا خودشون نخواستن سقط کنن.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

یکی نیست به خدا بگه هدفت از خالقت این طفل بی گناه چیه

یا بچه نده یا اگه میدی سالم بده

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

من دیدم اینو وکلییییییییی مادرشو نفرین کردم و لعنت فرستادم

منم از کار مادرش تعجب می کنم،،الان هم خودشون زجر می کشن هم اون بچه.

یعنی هیچ مشکل دیگه ای نداره فقط سرش بزرگه؟ازلحاظ عقلی واینا میگم

چون مایع مغز بیش از اندازه تولید میشه به مغزش فشار میاد مغزش دچار مشکل میشه...

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

آخ عزیزم چقدرم نازه الهی به حق این ایام خدا شفاش رو بده

انشالله.😥😥🙏🏻🙏🏻

منم از کار مادرش تعجب می کنم،،الان هم خودشون زجر می کشن هم اون بچه.

خودش به جهنم فردا پس فردا این بچه افسردگی بگیره و ‌چاره اختلال روحی روانی بشه مادرش میخواد چیکار کنه چه جوابی براش داره؟

2810