2777
2789
عنوان

بدترین کاری که موقع عصبانیت انجام دادید

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 31 پست

قابلمه ها رو از قفسه در آوردم محکم کوبیدمشون زمین😅

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
شاید بگین چ وحشی ولی با دسته جارو افتادم دنبال شوهرم🤣نزدمش ولی خب دنبالش بودم🤣🤣

چه باحال بووود🤣

امان از سکوت ، و خستگی های ممتد ‌امان از حرفای ناگفته شده و بغض سنگین گیرکرده یِ گلو امان از قلب شکسته ، و قلب دردهای ِ نصف شب امان از پریشانی های همیشگی و چشمهای قرمز شده از اشک امان از کاش های بی پایان و امان از چراهای هر روز امان از حسرت دلخوشی های کوچیک امان از روح های ِ مرده و جسم های ِ خسته امان از گریه های بعد از خنده !"

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه کتاب پرت کردم سمت داداشم😶

تا یه ماه جاش رو صورتش بود😶

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری
2805

گفتن چیزهایی که بعدش احساس پشیمانی میکنم..... میگم کاش نمیگفتم... با نامزدم دعوام شد... گذشتش رو کوبیدم تو سرش😑

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید.... خیلی داره سختی میکشه.. سنی هم نداره۱۶سالشه... 🥺♥

باشوهرم دعوام شد  خیلی بدبود خودموانقدرزدم تاچندماه گردنم دردگرفته بود صورتم کبودشده بودوجاانگشتام توصورتم موندنمیدونم چجورخودموزدم که انگارتریلی ازروم ردشده 

گاهی انسانم آرزوست
چه باحال بووود🤣

😁😁😁😁

یبارم کفری شدم قیچی پرت کردم تو سینک و صاااف رفت و سوراخش کرد😐

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

فقط از بقیه دور میشم دور دور 

نمیخوام به هیچکس آسیبی بزنم یا حرفی بزنم ک کسی ناراحت شه

آخرین بار پاهام میلرزید از عصبانیت

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری دست دونفره به طور موقت
2810