پسری رو دوستش دارم اونم فکر میکنم بهم علاقه داره دیروز رفتیم سرخاک هول شدم بدنم و سرم میلرزید البته اولش اینطور بودم اونم یه لحظه دیدم تو اون حالت ،بعدش هم خیلی خیلی با احترام و علاقه باهام رفتار کرد اما حس میکنم آبروم رفت 😥😥دست خودم نیست میبنمش ضربان قلبم بالا میره هول میشم .تورو خدا یه چیزی بگین بچه ها
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آدم وقتی به یکی خیلی علاقه داره طبیعیه که لرزه بگیره
نه دیگه اصلا طبیعی نیست. خودت فکر کن یه پسری تا تو رو میبینن مثل بز مریض شروع کنه لرزیدن. چه فکری با خودت میکنی اخه؟! فیلم هندی که نیست. آدم باید خودشو کنترل کنه. همه دنبال آدم منطقی و معقولن که حتی در عشق هم میانه رو باشه. یه آدم لرزونک رو میخوان چیکار اخه
دست خود آدم نیست کهمگه کسی خودش میخواد که لرزه بگیرهفکر کنم اسی چون باهاش هم کلام نشده(علاقشو ابراز ...
همین واقعا آدم به خاطر کاری سرزنش میشه که در اختیار و کنترل خودشه .من حاضرم بمیرم ولی هول نشم نمیتونستم سرخاک هم نرم .اون چند لحظه که هول شدم مرگ خودمو به چشم دیدم 😥😥