2777
2789
اره سنتی بود پس چرا اینهمه میگه عاشقتم و دوستت دارم روزی سه ساعت با من حرف میزنه

نمیدونم والا ،اخه حرف زدن با دیدن فرق میکنه ،پس احتنالا خسیسه  بخاطر خساستش دو دوتا چهار تا میکنه پول بنزین و استهلاک ماشینو در نظر میگیره که نمیاد ،عشق اولش پوله ،وگرنه مردا خستگی و راه دور حالیشون نیست برای کسی که عاشقشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خسیس ک هست شک نکن بی معرفت و بی احساسم هست اینم شک نکن من ۲۰ سال پیش ک مثل شما دوساعت فاصله بود اون ...

خیلی ناراحتم واقا نمیتونم یه آدم خسیس و تحمل کنم خانواده من و خودم به شدت دست و دلبازیم

اگه تحمل خساستو ندلری ،هی نگو روم نمیشه ازش پول بگیر عادتش بده به خرج کردن هر چند اندک

یه بار بهش گفتم پول بده برم گواهینامه ثبت نام کنم گفت دو میلیون بیشتر نمیتونم بدم 

بعد خندید گفت ت داری منو امتحان میکنی تو پول داری دو تومن برات چیزی نیست

چی بگم خب واقا نمیدونم

اول از دلتنگیت بگو اینکه دوس داری ببینیش  اینکه بیاد بهت سر بزنه هر جمعه نه ولی یه هفته در میون که میتونه بیاد ،از حست بگو بهش ،دوس پسرت که نیست شوهرته ,ازش پول بخواه برای یه سری هزینه هات بگو لباس زیر میخوام بخرم یه ست خوشگل دیدم ،بدار یاد بگیره برات خرج کنه ،بعدها رفتین خونتون سر این چیزت دعوا نداشته باشین

خیلی ناراحتم واقا نمیتونم یه آدم خسیس و تحمل کنم خانواده من و خودم به شدت دست و دلبازیم

ناراحتی ک درک میکنم چون همه ما ب امید یک زندگی و آینده قشنگ اذواج کردیم و میکنیم وقتی ب هدفی ک مد نظرمون بوده نرسیم ناراحت میشیم می شکنیم پس از الان دوتا و چهارتا کن زود عروسی نکن چون اذواج با مرد خسیس خیلی سخته از الان شروع کن ب گرفتن پول ازش چون اگر نگیری اونم یاد نمیگیره پول بده و بعد ب مشکل میخورید درسته مثل من غرور داری اما گاهی این غرور کار ب دست آدم میده مثل من بعدم یکم خودتو سنگین نشون بده گفت چرا ناراحتی بگو من دوست دارم همه کارهات روی برنامه باشه درسته ک داری تلاش میکنی اما کنار تلاش چیزهای مهم تر دیگه هستن ک باید اولویت اول باشن 

خب چیکار کنم کوتاه نیام ؟ من خیلی مغرورم اون خودش بیاد بیاد نمیتونم وتی تو رو خدا بیا دارم میمیرم پ ...

ببن داداش منم همین بود دوسش داره زنشو پاکه و نجیبه اما سرده گرم و شیطون نیس بنده خدارو تو نامزدی به زور میاورد خونه خودشم زود میگف پاشو ببرمت شبا  خب غرور رو بزار کنار قشنگ یادش بده بگو انتظار دارم ننداز تو خودت اینجوری خودت داغون میشی اونم همینجور پیش میره چون نمیدونه شما ناراحتی

2810