2777
2789
عنوان

اوضاع خونه ما وقتی با شوهرم دور هم غذا میخوریم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 78 پست
به بچه جدا غذا بدهشوهرت با این کارش بچه رو بدغذا تر میکنه تازه رابطه شون هم خراب میشهبعد خودت و شوهر ...

دقیقااااا

همیشه بحث و دعواس تو خونه ما

غذا رو میبینم میخوام جیغ بزنم فرار کنم

😂😂واای انگار داشتی خونه مارو توصیف میکردیپسر منم دقیق 5سالشه و بدغذا😐همین بساط و سر سفره داریم

بچه من میخوره ولی هرچیزی نه

مثلا کوچیک بود پفک نمیخورد.

همین شوهرم‌اصراااااااار که بخور بخور

حالا هی میگه نخور آلرژی داری

یا شیرینی کشمشی نمیخوره.هییییی میگه بخور بخور

گفتم بابا شیرینی نخوره بهتره که.چیه هی اصرار میکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه جاری منم همینه یه بچه دارن خودشونو میکشن که به بچه غذا بدن یعنی وسط مهمونی داد و گریه و حرف خوب ...

دقیقا

منم میگم ولش کن.میگه تو الکی طرفداری میکنی

بخدا دیشب اولش آبگوشتو نخورد.یه لقمه تیلیت آبگوشت از کاسه خودم دادم.کل غذامو خورد.غذای خودشم خورد

ولی من اصلا اجبار نکردم.دید دارم میخورم ازم گرفت همشو خورد

نمی خوره من بارها امتحان کردم برای همین همیشه دوجور غذآ داریم

نه من غذا جدا نمیپزم

فقط کشک بادمجون یا میرزا قاسمی داشته باشیم چون آلرژی داره جدا براش نیمرو یا املت میپزم.وگرنه میخورونم

نه بابااااابا شوهرم باشه فقط زور و اجبار

خب چی بگم

خودتم اعصاب نداری

🙂😂

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

خونه مامن: بیاین غذا آماده استشوهرم :میشه نمک بدی فلفلم بیار ....پسرم: آب بده من برنج نمیخوام نان بی ...

همشو جمع کن تو سینی بیار سر سفره یا سر میز.بشین و هرکی هرچی خواست خودش بره بیاره

من بچگی بد غذا بودم به شدتتتتتتتالان همون غذاهایی ک تو بچگی نمیخوردم رو با علاقه میخورمکلا میل و اشت ...

دقیقااااا

منم همینطور

بچه ۵ ساله بعضی طعم ها براش سنگینه

ولی بعدهادمیخوره

2810