2777
2789
عنوان

به این نتیجه رسیدم پارانوئید دارم هم ب مردا هم ب زنا و دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 22 پست
چند وقته ک کات کردی اگه تازه کات کردی این فکرا تا حدی میتونه طبیعی باشه چون داری حساس ترین لحظات زند ...

۴ و ۵ ماه میگذره

درسته دخترم!!!اما به وقتش از مردای الانم مرد ترم....😉بده شیش‌‌😎

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای  بابا این جوری نباش(باور کن بیشتر این تفکرات بابت فیلمای😅) وقتی کسی رو ندیدی باهاش و فقط از روی حدس( حتی بگیریم سابقه بدی هم داره ) داری فکر میکنی کار های +۱۸کرده   فقط گناه می کنی و از اول  همه بعد کم کم از خودت متنفر میشی

بعدشم میگه نگفتی ایکس خب تمام شده دیگه اما اگه دوسش داری  اون طرف رو  اول از همه سعی کن بهش اعتماد کنی بعد سعی کن با ملایمت و در طی زمان بفهمی چیزی شده یا نه . خیلی سخته ها من تجربشو دارم ولی ارزش داره 

ای بابا این جوری نباش(باور کن بیشتر این تفکرات بابت فیلمای😅) وقتی کسی رو ندیدی باهاش و فقط از روی ...

ن نمیخوام ب هیچکس نزدیک شم

بخاطر فیلماییه ک خیانت توشونه

مثلا ریدم ب فیلم ممنوعه ک رفیق دختره رفت با شوهر رفیقش دوست شد ک رفیقشو طلاق داد

همش بخاطر اینجور چیزاس ک ب رفیقامم هیچ اعتمادی ندارم بدبینم

شرمنده اینو میگم ها ولی مسئلت نسبت به افرادی که دیدن   اون فرد بهشون خیانت کرده یا مورد تجاوز اون فرد قرار گرفتن (تو هر سنی )و یا مچ طرف گرفتن حالا با پیامکاش و.. زیادی ساده هست تو اول بفهم بنده خدا کاری کرده آیا اصلا؟ بعد هم ممکنه هیچی نباشه به این فکر کن بعدا پشیمون نشی و بنظرم اگر هم کسی چیزی بهت گفت یا گفته (نمی دونم) سعی کن اول باور نکنی بیشتر تلاش کن تا واقعا حقیقت متوجه شی و ببخشید انقدر زیاد می نویسم حرص می خورم به خاطر یک حدس داری خودتو کم کم داغون می کنی 

شرمنده اینو میگم ها ولی مسئلت نسبت به افرادی که دیدن اون فرد بهشون خیانت کرده یا مورد تجاوز اون فر ...

ارع واقعا از لحاظ روانی و روحی داغونم