2777
2789
عنوان

شده از ازدواجتون ناامید بشید و خدا یه دفعه براتون معجزه کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 18 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه چرا چرا اونی که میخواییم و نمیده بهمون

فکر کن اینقدر همه اطرافیان و پسرایی که میشناختم ازدواج کردن . که دیگه یه نفر هم ندارم به خدا بگم میشه فلانی برای من جور کنی 😂 

آخه چرا چرا اونی که میخواییم و نمیده بهمون

من درکت می کنم.چون خودمم از 10 سالگیم به یکی علاقمند شده بودم.این آدم از هر نظر ایده آل دخترا بود و خاطرخواه زیاد داشت.ولی 15 سال از من بزرگتر بود و شهر دیگه ای هم زندگی می کرد.من نزدیک به 20 سال به درگاه خدا دعا کردم.تو این مدّت هم با هیشکی نبودم.الانم نیستم البتّه.همیشه هم به خدا می گفتم چرا مانع ایجاد می کنی؟ لااقل دلیلش رو بهم بگو که بدونم.اونم نامردی نکرد و دلیلش رو نشونم داد.فهمیدم معتاد به الکله و خیلی آدم پرخاشگریه.تازه دیگه اثر زیادی از اون زیبایی و جوونی تو وجودش نمونده.ازش دلسرد و ناامید شدم و الان دارم با آرامش به سمت اهدافم حرکت می کنم.از طرفی علاقم به خدا بیشتر شده چون فهمیدم چه قدر دوستم داشته که منو از این آدم دور نگه داشته تا آسیبی نبینم.♥️ می دونی؟ بعضی وقتا فقط باید بذاری زمان بگذره تا آروم بگیری.درست میشه.فقط این که روی پیشرفتات تمرکز کن.مثل من انرژیت رو صرف عشقی که 10 سال دیگه معلوم نیست باشه یا نه نکن.من تازه دارم به خودم میام بعد از این همه سال.🙂

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
2805