2777
2789
عنوان

فقط منتظر بودم شوهرم بره بیرون بیام بین رخت خواب زار بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3740 بازدید | 129 پست

شوهر منم همینه یا تو گوشیه یا خوابه یا با دوستای نفهم تر از خودش بیرونه الانم منو ول کرده دوروزه رفته مسافرت هفت ماهمه استراحت مطلق هم هستم یه بچه هفت ساله ام دارم که درست مشقش با منه برو دور شوهرت بگرد که بدتر از اون هم هست

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید عزیزم نمیخوام نگرانت کنم ولی خواب زیاد بی حوصلگی سردمزاجی تایم زیاد تو دستشویی بودن نشون دهند ...

شخصیتی نیست که بره بسیار متنفره از این کار بعدم شغلش جوریه که نمیتونه معتاد بشه سریع بیرونش میکنند ولی بازم نمی‌دونم.....

در حسرت مادر شدن .........
شخصیتی نیست که بره بسیار متنفره از این کار بعدم شغلش جوریه که نمیتونه معتاد بشه سریع بیرونش میکنند و ...

اخه اکثرا نگهبانان که شیفت شبن نمیگم همشون اما بعضیاشون بخاطر کم خوابی سمت این چیزا میرن.یه بار جیباشو همه جاشو بگرد

شخصیتی نیست که بره بسیار متنفره از این کار بعدم شغلش جوریه که نمیتونه معتاد بشه سریع بیرونش میکنند و ...

شوهرمن دقیقا مادرشه.... پرخواب،، بیعار،، بی مسئولیت...بیفکر

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

شوهر منم همینه یا تو گوشیه یا خوابه یا با دوستای نفهم تر از خودش بیرونه الانم منو ول کرده دوروزه رفت ...

شاید من صدمو میذارم توی زندگی آنقدر توقهم بالاست خونه من مرتبه غذا سرساعت انواع پیتزا پیراشکی هرچی که فکر کنی خودم درست میکنم توی خونه کار میکنم  و...

بیشتر وقتا معجون درست میکنم براش

کافی نیست 

یه کانال توایتا دارم دوره مزاج شناسی ودرمانش رو داره

اگر دوس داری بهت بدم 

من خودمم مزاجم بلغمه همش خوابم میاد ومیل جنسیم کم شده واقعا یه جور بیماریه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اخه اکثرا نگهبانان که شیفت شبن نمیگم همشون اما بعضیاشون بخاطر کم خوابی سمت این چیزا میرن.یه بار جیبا ...

جای خواصی هست نمیتونه سمت اعتماد بره سریع بیرونش میکنن هر سه ماهی یک بار باید چکاب بشن

2810