2777
2789
عنوان

طرح رفتن یا خوندن برای ارشد

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 27 پست
ارشد فقط اسمه هیچ خاصیت دیگه ای نداره

رشتم استخدامی نداره

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه طرحش اجباریه؟بنظرم طرحو برو ادامه بدی یا ندی چ فرقی داره قصدت دکتراس؟

اره عزیزم متاسفانه اجباریه . نه برای استخدامی گفتم با ارشد آزمون استخدامی بدم شاید شانس قبولیم بیشتر بشه آخه رشته ی من بازار کارش افتضاحه . دوستام میخان بلافاصله برن طرح ولی من گفتم ارشد بگیرم چون بعد طرح معلوم نیس باز سنم و حوصلم اجازه بده بتونم بخونم یا ن

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

اره عزیزم متاسفانه اجباریه . نه برای استخدامی گفتم با ارشد آزمون استخدامی بدم شاید شانس قبولیم بیشتر ...

باور کن خیلی تحصیلات تو استخدام تاثیر نداره منم پیرا خوندم و طرحم جدیدا اجباری شده ترجیحم طرحه هم تجربس هم حقوق ناچیز 

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسی زودتر برو طرح مدرکتو ازاد کن کی فکرشو میکرد همه رشته های علوم پزشکی رو طرح اجباری کنن حتی بهداشت پس اگه طرحتو عقب بندازی ممکنه تا اون موقع کلی قانون و تبصره جدید بیاد که نتونی مدرکتو زودتر بگیری 

اسی زودتر برو طرح مدرکتو ازاد کن کی فکرشو میکرد همه رشته های علوم پزشکی رو طرح اجباری کنن حتی بهداشت ...

ازاد کردن مدرک هزینش بالاس

اسی زودتر برو طرح مدرکتو ازاد کن کی فکرشو میکرد همه رشته های علوم پزشکی رو طرح اجباری کنن حتی بهداشت ...

شانس نداریم بخدا

ازاد کردن مدرک هزینش بالاس

طرح بری مدرکتو میدن 

اون ازاد سازی مال زمانی هست که روزانه بودی و میخوای مهاجرت کنی باید هزینه ازاد سازی هم بدی 

اگه ازاد و پردیس بودی چون شهریه دادی دیگه هزینه ازاد سازی نداره 

اگرم که نمیخوای مهاجرت کنی که دیگه هزینه ازاد سازی نمیخواد 

طرح بری مدرکتو میدن اون ازاد سازی مال زمانی هست که روزانه بودی و میخوای مهاجرت کنی باید هزینه ازاد س ...

خب پس باید طرح برم ای بایا