2777
2789
عنوان

کلا به جنس مخالف هیچ حسی ندارم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 39 پست
برو سنتی ها رو ببین شاید یکی رفت تو دلت

🥲هیچ وقت نمیتونم با ازدواج سنتی کنار بیام

همیشه آرزوی من بوده عاشق شم، با عشقم تلاش کنم و بهمدیگه برسیم

سنتی اصن حس کالا بهم دست میده حس میکنم اومدن منو بخرن

عزیزمهر زندگی ای هم خوبه نزدیک ترینشون دهه شصتی هستن و قدیمی ترنتوی این دوره زمونه و پسری که سنش به ...

زمونه بد شده

واقعا میگم اگه گوشی و فضای مجازی نبود خیلی بهتر بودزندگی ها...

متاسفانه خیلی کم پیدا میشه آدمی که درست زندگی کردن رو بلد باشه 

آدمارو با گردش زمان بشناس، نه چرخش زبان...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زمونه بد شدهواقعا میگم اگه گوشی و فضای مجازی نبود خیلی بهتر بودزندگی ها...متاسفانه خیلی کم پیدا میشه ...

دقیقا همینطوره

هر روزم داره ورژن جدیدی از خیانت رو میشه و هی آپدیت میشن

به هیچ کسی اعتماد ندارم

هر مشکلی یه راه حلی دارهاصلا هم نگران کننده نیستبدن وفتی حجم زیادی از ناراحتی و رنج و تحمل کنه باعث ...

من نگفتم راه حلی نداره!.نگران کننده رو هم از یه جهت دیگه گفتم!!واکنش بدن فقط بی حسی به این جور آسیب ها نیست کاهی وقتا تهاجمی رفتار کردنه

🥲هیچ وقت نمیتونم با ازدواج سنتی کنار بیامهمیشه آرزوی من بوده عاشق شم، با عشقم تلاش کنم و بهمدیگه بر ...

سنتی ک فقط بخاطر قیافه اوکی نمیدن دو طرف . کلی اخلاق همو زیر و رو میکنید. چندین ماه در ارتباطید.  و اگه دوسش نداشتی میگی نه. مسیر زندگیه همه آدما قرار نیست یجور باشه . یکی اول عاشق میشن.  یکی اول آشنا میشن باهم بعد عاشق میشن. وگرنه شاید بین سنتی ها مورد خوبی باشه و از دست بدی . اشتباه منو نکن تو

من نگفتم راه حلی نداره!.نگران کننده رو هم از یه جهت دیگه گفتم!!واکنش بدن فقط بی حسی به این جور آسیب ...

🙁🙁گاهی میگم خب من که اصلا ازدواج و عشق و عاشقی تا حداقل سی تو پلنم نیست

بعد میگم از کجا معلوم سی به بعد اصن از کسی خوشم بیاد 

سنتی ک فقط بخاطر قیافه اوکی نمیدن دو طرف . کلی اخلاق همو زیر و رو میکنید. چندین ماه در ارتباطید. و ...

شاید واقعا دارم اشتباه میکنم که با سنتی ها آشنا نمیشم نمیدونم

ولی هیچ جووووره نمیتونم بپذیرم اینو که سنتی ازدواج کنم🙁🥲

نمیدونم.... 

حس بدی میگیرم از این نوع روابطی که با واسطه ست