2777
2789
عنوان

مامانم پیامای منو خونده اعصابم خورده تمرکز ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 49 پست
کاملا کارش درست بوده مادرت بچه عقل نداره خودشو به فنا میده حریم شخصی برای فرزند اصلا معناش این نیست ...

عزیز دلم دخترای این دوره زمونه اکثرا هر روز با یکی بیرونن هر روز دوست پسر بازی و اینا من بعد ۴ ۵ سال با یه آدم درست حسابی حرف میزنم اونم بهش گفتم ن  عکس میدم ن بیرون میام ن زنگ میزنم فقط دارم چت میکنم این چ اشکالی داره 

هرکسی به ی همدم نیاز داره خب

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید..حال ندارم ولم کنننن شبیه عکس پروفایلممم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا من رمزمو بهش گفته بودم همه چیو گفتم شاید یه وقت نتمو نیاز داشته باشه یا بخواد از گوشیم زنگ بزنه ...

بیخیال این روزا هم میگذره 

تو ام سنت کمه بیشتر حساس شدی

پسره رو هم ولش کن کلا پسری که دهنش چاک و بست نداره بدرد نمیخوره نه به درد دوستی نه ازدواج

درخواست دوستی قبول نمیکنم. اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن؛ من نظر شخصی خودمو توی تاپیک استارتر میگم برامم مهم نیست که نظر مخالف نظر من چیه ؛ وقت و حوصله ی جر و بحث هم ندارم.
درسته حریم خصوصی میگن داشته باشیدولی واقعا دلم به حال پدرمادرایی که یهو متوجه همچین مواردی میشن میسو ...

بابااا ن در اون حد بخدا شوخی کرده بود منم هی میگفتم ساکت شو همراهی نمیکردم چیو دلش بسوزه صدتا دختر دیده هر روز مامانشو میپیچونه شب و هزار غلط دیگه

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید..حال ندارم ولم کنننن شبیه عکس پروفایلممم.

2805
بابا من اصن چیزی نگفته بودم هی میگفتم بی ادب نباش اینطوری نگو

از منی ک دوس پسر داشتم بشنو 

پسری ک راحت حرف جنسی باهات میزنه تهش پرتت میکنه میره سراغ بعدی

ول کن بابا دوتا حرف فوق جنسی میزنه توام هیجان میگیری خیلی مرده بیاد خاستگاری بعد حرف‌جنسی بزنه

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
عزیز دلم دخترای این دوره زمونه اکثرا هر روز با یکی بیرونن هر روز دوست پسر بازی و اینا من بعد ۴ ۵ سال ...

الان وقتش نیست برای ما گل 

مگه هر کی هر کاری کنه ما هم باید انجام بدیم؟ 

منم هم سن و سال خودتم 

الان فقط درس و پیدا کردن شغل 

خوشبحالت زیارتت قبول😐

وای🤣🤣قرار نبود بشه 

اولین بارم بود بعده سه سال..

اومده بودم یه چیزی بهم بده دیدم خوشتیپ و بوی عطرش اصلا منو گرفت قبلا یکی میگفت بوی عطر آدمو مست می‌کنه من می‌گفتم چرته اما دیشب واقعا عاشق بوش شدم🤣

لطفا برای قبولیم توی کنکور دعا کنید🥺💖

2810