2777
2789
عنوان

خانما توروخدا اگه کسی با لتروزول و سینال اف باردار شده بیاد کمکم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 29 پست
اطلاعات من در این حده یعنی چیزی که فهمیدم اینه که هر ماه تعدادی فولیکول توی تخمدان هست که نهایتا یکی ...

روی تخمک ماه بعد هم تاثیر داره. ولی باید علاوه بر لتروزول داروهای تقویتی و پودر اینوفولیک و...  هم خیلی خوبه

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی کار دکتر توی ای وی اف تاثیر داره؟

بله دکتر باید بدونه بدن تو امادگی پذیرش رو داره یا باید داروهای دیگه بهت بده. من ماه قبل بارداری دارو تقویت سیستم ایمنی بهم داد چون تو این چندسال وسط سیکل درمان دچار ضعف و بیماری میشدم درصورتی که بقیه بی خیال این موضوع بودن

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوساله جلوگیری نمیکنم ولی ۴ ماهه با سونو روز تخمک گذاری میرم برا نزدیکی ولی هیچی…

سلام منم 39 سالم الان چند ماه منم برای بارداری اقدام کردم ولی نتیجه نگرفتم.. از رژیم و دارو و تقویتی و گیاهی

بچه ندارین یا برا بچه دوم اقدام میکنین؟

من پارسال رژیم گرفتم برای تعیین جنسیت پسر.. دو ماه رژیم گرفتم و جوشانده گیاهی خوردم همون ماه اول باردار شدم ولی تو سه ماهگی اسباب کشی کردیم و سقط شد

میشه بگی چیا خثردی که پارسال خودت باردار شدی؟

چای پنج انگشت... چای اسطوخودوس.... خردل.... گرده نخل..... دم کرده شکوفه ی سنجد..... حذف لبنیات..... ماساژ شکم با روغن سیاه دانه..... عرق کاسنی شوهرم 

2810