2777
2789

قول ازدواج میداد میگفت خانوادم راضی نیست خانوادم راضی کنم صد بار بلاکش کردم میومد خونمون ا التماس خانواده دوتامون خبر داشتن مامانش زنگ میزد  و.. اونم میگفت من  هدفم قصدم ازدواجه عموهام خاله هام الا  میگن از ابوالفَضل چخبر چطور بگمم رفته!!   یعنی این همه دوستت دارما دروغ بود!! 

خیللی خوب بود کارام انجام میداد بهمم اهمیت میداد هر روز میومد دیدنمم

خب همون اول میگفت قصدم ازدواج نیست  منم وابستش نمیشدمم

اینکه گذشت 

برای سری بعدی یادت باشه 

کسی بهت پیشنهاد داد

بگو من اهل دوستی نیستم 

اگر تمایل به آشنایی دارید از طریق خانواده اقدام کنید 

این طوری دیگه تکلیفت مشخصه 

اگر خوب بود باهاش ازدواج میکنی 

نبود هم میره پی کارش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا منم تو این شرایطم

الان هرکس منو میبینه میگه از فلانی چه خبر ، روم نمیشه بگم همه‌چی تموم شد ... 😔

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓
2805
دقیقا منم تو این شرایطمالان هرکس منو میبینه میگه از فلانی چه خبر ، روم نمیشه بگم همه‌چی تموم شد ... ...

هنوز خیلی پرو تشریف داره بعضی وقتا بهم  زنگ میزنه دیگه من جوابشو  نمیدم

ینی چی اخر چیشد نفهمیدم 

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣