2777
2789
عنوان

فکر خودکشی بعد سقط عمدی توروخدا بیاین کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1267 بازدید | 82 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه مهم نیست من دیگه اونقدر به خودم اسیب زدم هیچی حس‌نمیکنم

اسی عزیز من باور کن یه تصمیم شخصیه

برو با خدای خودت خرف بزن نه با بنده های بیخودش

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!

پشیمونی از سقطی ک کردی؟؟

پس خدا می‌بخشه اگه پشیمون نبودی و هنوز فکر می‌کنی اگه برگردی عقب همین کار و می‌کنی حال بدت تاوان اونه عزیزم ولی وقتی خودت پشیمونی خدا خیلی مهربونه تر از این حرفاست

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
خیلی وحشت دارم حس میکنم زندگیم به قبل و بعد این اتفاق تقسیم شده حالم خیلی خوب بود خرابش کردم

خودکشی کنی که گناهت دوبرابر میشه.  توبه کن  خدا ببخشه ولی خودکشی کنی که خدا نمیاد گناه قبلیتو ببخشه  خودکشی گناهش ازهمه چی بیشتره

رفته بودم سونو ضربان قلب هم داشت هفت هفته بودم دارم دیونه میشم شما سقطط عمدی بود؟خیلی میترسم رگهای س ...

شما که خودتو میشناسی میدونی که میخوای عذاب وجدان بگیری چرا اخه سقط کردی.  بضیا براشون عین آب خوردنه. اصنم ب گناهش فک نمیکنن 

چرا نفهمیدی چطوری مگه سقط شد

3 مااااه خونریزی کردم لخته لخته خون افتاد سقط شد ی لخته موند تو رحمم ک باز رفتم کورتاژ پدرم دراومد ولی باز پشیمون نشدم منظورم اینه 

ولشششش کن باباااا بیکاری بخدا ب چیا فک میکنی؟؟

یه خانواده سه نفره🍭🍁👨‍👩‍👧
2810