2777
2789

جاهای دیگرو نمیدونم

ولی اونجایی ک‌من بودم هم مربی های مرد هم سرهنگی ک اموزش میداد ایین نامرو و افسری ک امتحان میگرفت همه باید متاهل میبودن

فقط مربیای خانوم نیاز نبود متاهل باشن چون اونا فقط ب خانوما اموزش میدادن 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
اگه حلقه نداره نه چون تو شغلشون زیاد با کارآموز خانم سرو کار دارن متاهل باشن حتما حلقه دارن

نداره واسه همین شک دارم🥲

توی پیجشم هیچ اثری از تاهل نیست

کاشکی آقایون متاهل یه نشونه رو پیشونیشون بود😂

دلی که رحمه زخمه💔
بخدا همش همین فکر می‌کنم ولی عذابه عذاب😂

بخدا که دیوانه ای 

یکم به خودت بیا دختر 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹
آخه خیلی اخلاقش خوبه🤣🤣🤣

چه ربطی داره🤦‍♂️خدایا من و بکش از دست این دخترای این مدلی

مگه هر کی اخلاقش خوبه رو باید کراش زد روش و پیگیر شد که مجرده‌یا متاهل و ...؟؟؟ 😂😂😂😂

تو فرهنگ ایران با این حجم از محدودیت ها و و. کلا درست نیست بخوای پیشنهاد و .. بدی 

مگر این که به طور کامل جنس پسر رو بشناسی ، خودشناسی داشته باشی ، رفتار شناسی و ... بلد باشی 

که بتونی اقدامی در این خصوص کنی و و.. که همین رویه چند سال طول. می‌کشه به آگاهی برسی 😂😂😂

اینم بگم این آگاهی که میرسی برای خوشبخت شدن نیست 

برای بدبخت نشدن تو همون اول هستش 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹
بم می‌خندی🥲😂

نخندم ؟ دور این آدما نرو اینا به واسطه شغلشون کاری نمونده نکرده باشن 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
2810