2777
2789
عنوان

فکرمیکردم شوهرم خیلی پاکه تو چشم هیچ زنی نگاه نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4464 بازدید | 210 پست
بله ولی خب بعصی آقایون همون لحظس تو رابطه مقایسه انجام نمیشه ولی دیگه چه میشه کرد اگر هم خانم ها بخو ...

کسی م مخفیانه بخواد کاری کنه همون بهتر ک نباشه گوشو گم کنه از زندگی واقعا چرا زنا اینقدر خودشونو دست کم. میگیرن یه عده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیانت فقط فیزیکی نیست همینکه شوهرت موقع رابطه شک نکن بدن اون زنا میاد تو ذهنش با تصور بدن اوناا ر ضا ...

اگه قرار بود فکر کردن هم خیانت محسوب بشه مطمئن باش اکثر مردا و زنای متاهل خائن بودن 🥲 این حرف شما نهایتش میشه وسواس فکری 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

منکه هیچوقت باور نمیکنم یه چیز عادی باشه و مشکلی پیش نیاد

اتفاقا شدیدا معتقدم به مرور زمان و تکرار این یه مرض میشه و توی زندگی شخصی تاثیر میزاره

اینم بگم هیچ زنی نمیتونه کاری کنه که شوهرش توبه کنه و فیلم نبینه 

الآن با وجود گوشی هرجا هرچیزی امکان پذیره

نن خودم به شخصه زیاد دیدم که چه زندگیایی داغون شده که یکی از رفتارای آقا پورنوگرافی بوده

نمیخوام تو دل کسی رو خالی کنم یا توصیه به رفتار خاصی بکنم

کلا میگم مشکل سازه

اصن مردا خوشگلی براشون مهم نیس زیاد مهم حس امنیت حس اینکه بهشون برسی اینا باشه کافیه خیلیا بدنو هیکل ...

اره فک کنم همون واسه همین فک کنم دلیل اینک بعضی از زنامیگن ما با اینک خوشگلیم چرا شوهرمو با اونی که زشته میره حالا این یکی از دلایلی دلیل های دیگ هم هستند

همه مردا نگاه کردن و نگاه میکنن اینایی که فک میکنن شوهراشون ندیده یا نگاه نمیکنه خیلی ساده ان

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
اگ چیزی کم نداشتین نیازی ب دیدن اون فیلم هم نداشتید یعنی نمیتونید هم دیگ رو تح ر ی ک کنید ک رو ب این ...

حالت خوبه 😂😂😂😂 ما هیچوقت بعداز فیلم رابطه بر قرار نمی‌کنیم گلم  من تو بغل شوهرم عادی برم تحر،،یک میشه با ی ل،،ب گرفتن ساده نمیدونم شاید خودت بلد نیستی مردتو تحریک کنی همچین حسی رو داری ما انقد همه چیمون از نظر خودمون کامله ک اون فیلما برامون خیلییییی عادی شده مثل ی فیلم طنز

هیچ ربطی نداره بعضیا دوس دارن من خودم همسرم علاقه نداره من دارم هیچ تاثیر بدی هم نزاشتع رومون

تاثیر بدشو حس نمیکنی ولی همین ک چیزای عادی دیگ تحریکت نمبکنه ک مجبوری اونا رو ببینی ک تحریک شی این یعنی تاثیر بدشو گذاشته 

قدیما زنومرد دست همو میگرفتن تحریک میشدن الان انقدر همه چی عادی شده ک مجبورن برای رابطه و رسیدن ب لذت رو بیارن ب اینجور فیلما

کسی م مخفیانه بخواد کاری کنه همون بهتر ک نباشه گوشو گم کنه از زندگی واقعا چرا زنا اینقدر خودشونو دست ...

خب عزیزم یعنی برن به خاطر این موضوع طلاق بگیرن ؟؟چند درصد مردا این فیلمارو نگاه نمیکنن؟درصد خیییییییلی ناچیزی که باز اونم توش شک و شبهه هست

چرا دور از جونشکاش درادواقعا بخاطر تغییرات واضحش کنجکاو شدم

تازه ازدواج کردی ؟

سخته ولی خودته بزن به بی خیالی  عزیزم بخاطر خودت که گرمی داره تلاش میکنه . دوست داشتی ماه به ماه طرفت نمیومد.

گناهشم گردن خودشه. دیگه هم کنکاش نکن

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
2810