2777
2789
عنوان

تولد همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 48 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت حالا کادو چی بدم؟

من دیشب تولد شوهرم بود براش لباس خریدم هیچ کیم دعوت نکردم خودم و پسرام و شوهرم ب نظرم کادو باید شخصی باشه  ماشین برای  همه خانواده هست مث اینکه شوهرم برا تولد من سرویس قابلمه بخره من خوشحال نمیشم پیشاپیش تولدش مبارک انشالله همیشه درکنار هم شاد و سلامت باشید  

به سلامتی❤️پس شماهم تو فک باش دیگه

تولد شوهر من اسفنده خخخ خیلی وقت دارم الان فک کنم قیمت یه جفت لاستیکش چهار پنج بشه تا اسفند نمیدونم چقد بشه 

حالا حقیقتش شاید تا اونموقع خودش خرید 😂😂😂باز باید کاسه چه کنم چه کنم بگیرم دستم 

تولد شوهر من اسفنده خخخ خیلی وقت دارم الان فک کنم قیمت یه جفت لاستیکش چهار پنج بشه تا اسفند نمیدونم ...

ماشین ما نیسانه الان بخام لاستیک بگیرم دو حلقه ده تومن میشه ماشین خونه هم که دیگه زیاد استفاده نمیشه وگرنه امسال واسه اون می‌گرفتم پژو پارسه

ماشین ما نیسانه الان بخام لاستیک بگیرم دو حلقه ده تومن میشه ماشین خونه هم که دیگه زیاد استفاده نمیشه ...

واقعا لاستیک ماشین از کادوهایی هست که به شدت اقایون رو خوشحال میکنه 

اره اونیکه زیاد استفاده نمیکنین لاستیکشم اصطحلاک خاصی نداره

لاستیک مثل پودر لباسشوییه؟ هم قیمتش خیلی زیاده هم خیلی کاربردیه برای اقایونکلی باید تحت فشار قرار بگ ...

منظورم‌اینه‌که واسه خود طرف ادم باید بگیره البته نظر منه

شخصا واسه تولدم‌کسی وسایل خونه بگیره بدم‌میاد

2810