2777
2789
عنوان

از صابخونه م خجالت میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 20 پست
آذر جون اینا مسن هستن از اول خودشون خواستن باهام صمیمی بشن من اصلا دوس نداشتم ولی اینقدر بهم محبت کر ...

می‌دونم گلم

من ۱۳ ساله مستاجرم

دو تا صاحبخونه هام از اول من و همسرم و ول نکردن...آدمای خوبی بودن اما آرامش و آسایش و ازمون گرفته بودن

میگم یعنی جوری نشه که خونه خودت هم آرامش نداشته باشی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهان اینا اینجوری نیستن خوبن

خب خدا رو شکر

اگه حدوحدود میدونن که عالیه

واسه من جوری بود که از غروب میومدن و شام هم میموندن...

البته من خودمم مهمون نوازم اما اونا هم این درک و نمیکردن که همسرم از سرکار میاد و خسته س و میخواد لباس راحتی بپوشه...قشنگ میشستن و هر چی ما شام داشتیم باهم میخوردیم  

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خب خدا رو شکراگه حدوحدود میدونن که عالیهواسه من جوری بود که از غروب میومدن و شام هم میموندن...البته ...

نه اینا خیلی آدمای بافرهنگ باحیاییی هستن واقعا خجالت میکشم بو رو دیروز اذیتشون کرده 

2805
نه اینا خیلی آدمای بافرهنگ باحیاییی هستن واقعا خجالت میکشم بو رو دیروز اذیتشون کرده

دیدیشون ازشون عذرخواهی کن