miss_raha18 مدیر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 699 عنوان بیاید توروخدا دستمممم عکس میزارم | مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 36 پست سلام لطفا نگید چرا اینطور شده مشت زدم تو دیوار لطفا سرزنشم نکنید پشیمونم خودم ولی دیونه شدم ی لحظه میترسم گوشت اضافه بیاره یا.... بگید چکار کنم نمیتونم برم دکتر کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️🔥 دیروز | 12:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
انرژی_مثبت_سایتتونم عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 851 نمیتونم دکتر برم تو روستام کسیم نیست ببردم نمیخام کسی بفهمه ب نظرت وازلین بچه بزنم؟ نه بدتر میکنه پماد چشمی یا ترمیم کندده نمیتونی خرید کنی انلاین سفارش بده
miss_raha18 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 699 چرا اینکارو با خودت کردی چیزی ناراحتت میکنه عزیزم ترمیم کننده و پماد چشمی عالیع مطمئنی استخونی چیزیت ... آره سالمه استخون فقط از این میترسم گوشت اضافه بیاره کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️🔥
آکاتسوکی عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 522 نمیتونم دکتر برم تو روستام کسیم نیست ببردم نمیخام کسی بفهمه ب نظرت وازلین بچه بزنم؟ نه عزیزم بدتر میشه نهایتش بعد از اینکه خشک کردی دستت رو یه زرده تخم مرغ با نمک داغ کن بنداز رو دستت ببندش موقع خواب تا فردا صبح خوب شده
nilu25 عضویت: 1400/09/07 تعداد پست: 1342 نمیتونم دکتر برم تو روستام کسیم نیست ببردم نمیخام کسی بفهمه ب نظرت وازلین بچه بزنم؟ عزییییزم فقط این کاری که میگم بکن همین الان زنگ بزن اورژانس و توضیح بده بهشون کاملا راهنماییت میکنن خودسر هیچ کاری نکن شاید عفونت کنه از ته قلبم برای ارامشت دعا میکنم عزیزدلم
انرژی_مثبت_سایتتونم عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 851 آره سالمه استخون فقط از این میترسم گوشت اضافه بیاره ترمیم کننده یا پماد چشمی از دارو خونه انلاین شهرتون سرچ کن میتونی بگیر مشکلت چیه
انرژی_مثبت_سایتتونم عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 851 من دستم که پاره شده بود کلن انگشتم کنده بود بزور سرهم کردن واسه بخیه زرد چوبه زدم
1234mermaid عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 5089 مشت زدم تو دیوار قسمتی از گوشت مشخصه و پوست جمع شده برو دکتر دختر لعنت به بی اعصابی...