2777
2789
عنوان

ریزش شدید مو هام بعد از کراتین بیاین تو رو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 25 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب ریزش موهات یه علت دیگه داره مال کراتین نیساگه مال کراتین بود دلیلش اینه ک مواد رو ب ریشه موهات زد ...

خود اریشگر گفت موهاتو بشور با شامپو کف سرتم بشوز

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت
خیلی پول دادم تازه دو هفتس کوتاه کنم

تو دوهفته ک نباید ریزش بده ...

نکنه موهاتو سوزونده؟

یه دکت برو

که اگر سوزونده ازش شکایت کنی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
تو دوهفته ک نباید ریزش بده ...نکنه موهاتو سوزونده؟یه دکت بروکه اگر سوزونده ازش شکایت کنی

میدونیرقبلشم هم ریزش داشتم نمیدونم الان چون صاف شده بیشتر بنظرم میاد نمیدونم انقد سر در گمم

منم چندین ساله ریزش مو دارم خیلی کم پشت و نازک شده تازه دیروز متوجه شدم کف سرم دیده میشه خیلی دکتر رفتم ولی درست نشد همش کارم شده غصه خوردن دردم یکی دوتا هم نیس این چه زندگیه آخه کاش تموم شه دیوانه شدم تو اوج جوونی هر بلایی بود سرم اومد آخه چرا فقط من

همونجا موهاتو شست یا نه؟بعد چند روز بت گفت بشور؟ببین کلا کف سرت چرب هس یان؟

همونجا شست با شامپوی معمولی هم شست