2777
2789
عنوان

چقدر من بدبختم

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 83 پست
مطب داشته باشه حقوق چنده

بستگی به کارش داره که چقدر کارش خوبه و چقدر مراجعه کننده داره 

یه دندون پزشک میبینی روزی ۲۰۰ میل در میاره 

یه زنان میبینی روزی ۶۰ میل در میاره 

یکی رو هم میبینی مثلا ماهی ۳۰ تومن در میاره 

بستگی داره به فاکتور های زیادی حقوقشون اما متخصص و فوق تخصص وضعشون خوبه

البته هر روزشون اینجوری نیستا ، اگر عمل و اینا انجام بدن هم که دیگه بیشتر میگیرن 

اما این در آمد هایی که دارم میگم توی دوره تخصص و فوق تخصص و اینا هستا 

پزشک عمومی اکثر اوقات چون دوره طرح * کسی که قصد داره بعد از طرح بره تخصص بخونه * فقط حق داره توی دوره طرح بره بیمارستان و بیمارستان واقعا حقوق خیلی کمی میده در حد همون ۲۵ ایناس اگر پزشک عمومی باشی 

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
عاشق خودت باش تا عاشقت باشن !!!! کسی که عاشق خودش نیست اعتماد به نفس کمی داره کسی که اعتماد به نفس پ ...

اره یعنی روانشناسی می خونم اعتماد بنفس ندارم اصلا 

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا قلب و داخلی هم خالیه صندلی هاش فقط پوست و چشم و رادیو طرفدار داره

آخه یه مشکل دیگه هم هست رشته های سنگین کمتر از زیبایی در میاره طرف دیگه رغبت نمیکنه برا اونا بخونه ، یا اگر بخواد بخونه مهاجرت میکنه جای دیگه ، اکثرا بعد از دفاع بلیطشون حاضره

خوشبحالتوناز ما معلما که بهترین

شیفت بالای ۱۰ ۱۲ ساعت + مسئولیت هر لحظه ای جان یک انسان + وحشی گری هایی که بر علیه یک پزشک میشه که عملا امنیت شغلی ندارن 

رو با معلمی که ۷ ساعت توی مدرسه هست مقایسه کردید؟ طنز بود دیگه ؟

2805
اره یعنی روانشناسی می خونم اعتماد بنفس ندارم اصلا

یک تفکر و ذهنیت اشتباه باعث یک باور غلط میشه ! 

تو باور کرده بودی زشتی ! 

ذهنیتت این بود چون ابرو هات و .. بور هست زشتی 

غافل از این که معیار زیبایی تو نگاه هر شخص متفاوت هستش! 

شاید در صد زیادی از جامعه یک تیپ و ظاهر رو بگن خوشگل ولی تمام افراد نیستند هرچند همیناام باز سلیقه های متفاوتی دارند 

ولی در کل هر کسی معیار زیباییش متفاوت هستش ! 

به این موضوع باید انقد فکر کنی تا باور خودت رو تغییر بدی

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹
یک تفکر و ذهنیت اشتباه باعث یک باور غلط میشه ! تو باور کرده بودی زشتی ! ذهنیتت این بود چون ابرو هات ...

ممنون آره باید تغییر بدم افکارم

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

روانشناسی می خونم فکر میکردم زشتم چون ابرو هام بور بود همیشه تو جمع اعتماد بنفس نداشتم بعد از طرفی ...

وا این چه حرفیه؟  ابروی بور کی گفته زشته؟ دیگه شمایی که دانشجوی روانشناسی هستید ازتون بعیده این حرفا!!!! رو اعتماد به نفستون کار کنید و مطمئن باشید باز هم موردهای خوبی سر راهتون قرار خواهد گرفت

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
ممنون آره باید تغییر بدم افکارم

تکرار و تکرار یک فکر خوب باعث ایجاد یک باور میشه ! 

فکر کردن هم باید اصولی و منطقی باشه صرفا گفتن این که من زیبا هستم و .. فایده نداره باید دلیلش هم بگی 

مثلا همین بور بودنی که تو ضعف میدونستی خیلی ها تو سطح جهان وجود دارند که بور هستند و ... و خیلی هم از زیباییشون تعریف میشه و ..

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹
وا این چه حرفیه؟ ابروی بور کی گفته زشته؟ دیگه شمایی که دانشجوی روانشناسی هستید ازتون بعیده این حرفا ...

مرسی آره باید رو خودم کار کنم 

مرسی آره باید رو خودم کار کنم

قوی و موفق باشید🌹🌸🌹

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
تکرار و تکرار یک فکر خوب باعث ایجاد یک باور میشه ! فکر کردن هم باید اصولی و منطقی باشه صرفا گفتن این ...

اخه یکی بود من دوستش داشتم حاضر بودم برای داشنتش هر کاری کنم اتفاقا خوشگل هم نبود پسره فقط موقعیت اجتماعی خوبی داشت ولی اولاش سعی می‌کرد جوری رفتار کنه جذبم کرد بعد که جذبم کرد دیگه سرد برخورد می‌کرد 

انگار دوست داشت بگه  بببخشبد این کلمه میگم ولی یکی آویزون منه

اخه یکی بود من دوستش داشتم حاضر بودم برای داشنتش هر کاری کنم اتفاقا خوشگل هم نبود پسره فقط موقعیت اج ...

خو خواهرم گلم شما اگر تاپیکام رو بخونی متوجه دلیل این داستانی که گفتی میشی

خو خواهرم گلم شما اگر تاپیکام رو بخونی متوجه دلیل این داستانی که گفتی میشی

این فردی که میگم ازم خواستگاری کرده این یکی دیگس اینی که دوستش داشتم یکی دیگه

این فردی که میگم ازم خواستگاری کرده این یکی دیگس اینی که دوستش داشتم یکی دیگه

متوجه شدم باز  تاپیکام رو بخون در مورد پسرا و .. تاپیک زدم 

یه چیزایی رو یاد میگیری 

سوالی هم داشتی ازم بپرس 

2810