2777
2789
عنوان

راست میگن آبانیا حسودن

423 بازدید | 43 پست

شوهر من آبانیا یعنی به قدری حسوده که من رابطم با خواهر خودش خوب بود حسودی می‌کرد اعتراض می‌کرد تو چرا همش با آبجیم حرف میزنی میگی میخندی. اسم داداشمو تو گوشیم داداشی جون سئو کرده بودم رفت عوض کرد اسمشو نوشت😐با بچه های دانشگاه گروه داشتیم خیلی صمیمی بودیم این هی میگفت خب دیگه دانشگاه تموم شد تمومش کن دوستیو. من اول فکر میکردم بد دله الان به لطف اینستا فهمیدم حسوده 😂

یعنی واسه رفتن خونه مامان بابامم حسودی می‌کرد. خلاصه من که هرجوری هست می‌سازم باهاش ولی شما زن آبانی نشید به هیچ وجه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرداد نمی‌دونم ولی دخترانش به شدت حسودن

ام البنین دخیلم، درمانده و ذلیلم تا ندهی مرادم، دست از تو برندارم       کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . هیچ وقت حلال نمیکنم اون شخص که منو بخاطر اینکه حاجت نگرفت تهمت زد ترکوند هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت. عاشقتونم  . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                               https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

من آبانی ام 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

دوس پسر دوستم آبانی بود وای از دل این دوستم کسی خبر نداره خون به دلش کرد 

فکر کنم گروه آب کلا ریسک رابطه باهاشون زیاده خودم یه تیرماهی دارم چنان خودشو سفت گرفته انگار اون دختره من باید نازشو بکشم 

2810