2777
2789
عنوان

بچه داشتن افتخاره❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 92 پست
دستت درد نکنه واقعآ 😂حالا ما بی عقل تو عاقل ببینم‌میخوای دست بزنی کجا دنیا رو بگیری اگه عمر اینقدر ...

من که ادعای عاقل بودن ندارم ولی تویی که تمام زندگیو تو بچه خلاصه میکنی و فکر میکنی اگه زنی بچه نخواد باید خودشو بکشه خیلی پرت و تعطیلی،بیچاره بچه ای که بخواد با زاویه کج و کوله دید تو بزرگ بشه از الان بش تسلیت میگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اطرافیانت بهت فشار نمیارن بابت این موضوع؟

کسی جرات نداره تو کارام دخالت کنه 

خیلی تند جواب میدم و مثل آب خوردن قطع ارتباط میکنم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اصلا مشکلی نداریم بخدا دکتر گفت استرس و اظطراب و ...بزار کنار

عزیزم انشالله که بزودی باردار میشید وقتی که مشکلی ندارین ولی قرص فولیک اسید نیم هرشب خودت و همسرتون مصرف کنین . چله سوره ی احزاب بگیر هرروز بخون و یا نذر حضرت ام البنین کنین .

اره اینم درسته

بنظرم احمقانس آدم به خاطر بچه اوردن بخواد پز بده 

بهش فکر نکن اونم به تو حسودی می‌کنه که سرت خلوته وآرامش داری پیش خودش فکر می‌کنه از قصد وبرای راحتی  خودته که بچه نمیاری بهش فشار اومده مثلا میخواد تو حسودی کنی بری برا اقدام تو هم بشی مثل خودش

من که ادعای عاقل بودن ندارم ولی تویی که تمام زندگیو تو بچه خلاصه میکنی و فکر میکنی اگه زنی بچه نخواد ...

میگما کم جک بگو حرف تو دهن من ننداز تو داری از سمت خودت حرف میزنی و به شدت ادم‌تندی هستی خدا آخر عاقبت بخیر کنه 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
یآدمه از من زودتر ازدواج کرد دقیقا همین رفتارو داشت

احتمال هم داره خودش واسه دومی مشکل داره، حالا بهت اینطوری بگو

رابطتو کم کن، و هر وقت دیدیش، ندید بگیرش، انگار نیست، با گوشیت ور برو و چیزی بهانه کن برو جای دیگه

مرسی عزیزدل❣️

کار ب این خانم حال بهم زن ندارم... اینک چرا هنوز باش مث ادم رفتار میکنی،، چرا نزدی دهن مهنشو سرویس کنی،، این بیشتر حرص دراره اسی.. ازتو بیشتر حرص خوردم

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

کار ب این خانم حال بهم زن ندارم... اینک چرا هنوز باش مث ادم رفتار میکنی،، چرا نزدی دهن مهنشو سرویس ک ...

چون نمیخوام فکر منه ناراحت میشم اون همه تلاششو اینه من کوش بیارم بگه دیدی حق با من بود خونسردیم بیشتر رو مخشخ

چون نمیخوام فکر منه ناراحت میشم اون همه تلاششو اینه من کوش بیارم بگه دیدی حق با من بود خونسردیم بیشت ...

ولی اسی بضیا قدر انسان بودن تورو نمیفهمن.. هی سواستفاده... باهاش قط رابطه کن حداقل.. توک ادبت اجازه نمیده ی بیشعوری مث این زنه باشی.. دورازجونت

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

2810