2777
2789
آدمی که اهل درس گرفتن باشه اون حرف رو آویزه گوشش می‌کنه و پیشرفت می‌کنه (چون حرف درستی زده)آدمی که د ...

من رییس دیگه هم دلشتم فقط تلاش‌هام رو دید و خیلی بهم بها داد 

معلومه این آدم دنبال مرض ریختن و متلک انداختنه 

مهم کار آدم هست که من کاری ام !

من رییس دیگه هم دلشتم فقط تلاش‌هام رو دید و خیلی بهم بها داد معلومه این آدم دنبال مرض ریختن و متلک ا ...

من نمیگم رفتار ریییت درسته 

ولی میگم حرفش درسته 

میگم تو به جای کینه گرفتن 

از حرفش میتونی یه درس خوب بگیری 

یا میتونی اون حرفو برای خودت تبدیل به درد کنی 

انتخاب با خودته

من هم مثل نو درونگرا و ساکتم و درک میکنم

اما اینم می‌دونم 

حتی اگه زیباترین و پربارترین درخت دنیا باشی اما وسط یه جنگل بکر باشی که کسی تورو نبینه ، درواقع وجود نداری 

حتی اگه بالاترین توانایی هارو داشته باشی اما نتونی خودت رو ابرار کنی نمیتونی موفق باشی 

وگرنه من نه قصد کل کل با شما دارم و نه قصد نصیحت 

نکته ای بود که به ذهنم رسید که شاید با یادآوریش بتونی زندگی بهتری داشته باشی همین 

کاربری دست ٣ نفره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نمیگم رفتار ریییت درسته ولی میگم حرفش درسته میگم تو به جای کینه گرفتن از حرفش میتونی یه درس خوب ب ...

من اصلا دنبال پست نبوده و نیستم 

لزومی نداشت اینو بگه من خودم به این خاطر خودم رو کشیدم کنار تو که درونگرایی خودت تونستی خودت رو تغییر بدی ؟ 

من خودم افسردگی دارم اتفاقات دور و برم برام مهم نیست اصلا حوصله حرف زدن راجع بهشون رو ندارم واقعا من حتی ضعف کسی رو بدونم به روش نمیارم 

اما این آدم مسخره ام کرده بارها 

2805

بعضیا از آدم وراج خوششون میاد

مثلا به عنوان همراه با خواهر شوهرم میرفتم کلاس رانندگی

مربی خیلی مرد پر حرفی بود محلش نمی‌ذاشتم

یک سری که خواهر شوهرم کوچیکه رفته بود گفته بود وای این خوبه همیشه بیارش قبلی حرف نمیزنه حوصله ام سر می‌ره 

خب من چه حرفی با مرد غریبه دارم

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰