2777
2789
عنوان

برا جهیزیه کدوم اینا لازمه

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 26 پست
اخه یکی گفت غذا ساز بگیر دیگه چرخگوشت نگیر من با هیچکدوم تا حالا کار نکردم 🤪

غذاساز کار چرخگوشت رو هم انجام میده 

الان دیگه بجای چرخگوشت غذاساز که شامل خردکن هم میشه میگیرن. من خودم چرخ گوشت گرفته بودم بعدا غذاسازم گرفتم 

یه بار جوون بودیم، نچسبید اونم...

پلوپز و سرخ کن و هواپز و اینجور وسایل هم همه اضافین فقط محض کنجکاوی خریده میشن و بدون استفاده می‌مون ...

وای عزیزم خدا خیرت بده 

فقط وسایلی که لازمن بم بگو بگیرم . 

واقعااا گرونن نمیتونم همه رو بگیرم 

خدایا خودت هوامو داشته باش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین دو تا کافیه ؟ بقیه لازم نیس ؟

گوشت کوب برقی وقتی انشاالله بچه دار بشی خیلی کاربرد داره واسه له کردن غذای بچه ولی الان ضروری نیست بخری

چرخ گوشت که اصلا به دردت نمیخوره همه الان از قصابی آماده میگیرن دیگه

توی برقیا توستر بخر خیلی خوبه هم مثلا نون گرم کنی به دردت میخوره هم کار فر و مکروفر رو میکنه واست

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
چرخ گوشت لازم نیسن نهایت سالی یه بار استفاده بشه تازه یه مخلوط کن یا گوشت کوب برقی یا حتی غذا ساز جا ...

برعکس من خیلی از چرخگوشت استفاده می کنم برای پختن فلافل و چرخ کردن گوشت و مرغ و...😂 البته بقول شما غذا ساز و گوشت کوب برقی جایگزین شدن 

2805
گوشت کوب برقی وقتی انشاالله بچه دار بشی خیلی کاربرد داره واسه له کردن غذای بچه ولی الان ضروری نیست ب ...

پس غذاساز بگیرم و توستر .

دیگه وسیله برقی تو اشپزخونه چی لازمه؟ 

خدایا خودت هوامو داشته باش 

گوشت کوب برقی

ابمیوه گیر 

غذا ساز

همزن

چرخ گوشت نگیر

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

پس غذاساز بگیرم و توستر .دیگه وسیله برقی تو اشپزخونه چی لازمه؟

آبمیوه گیری ازینایی که پارچ دارن یا اگه میخوای بیشتر هزینه کنی ازین آبمیوه گیری های میوه سالم هم خوبن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

من فقط گوشت چرخ کن و اسیاب ۱،۲،۳ و گوشت کوب برقی دارم. از دو تا اولی استفاده میکنم ولی گوشت کوب برقی نه.

برای فلافلو پیاز برای شامی و فسنجون و ... از ۱،۲،۳ استفاده میکنم.

پلوپزم و زودپزم دارم اصلا باز نکردم.

چرخ خیاطی دارم ، که خیلی استفاده میکنم، تعمیرات لباس خودمون انجام میدم.

اتو هم که از اوجب واجبات .

دیگه وسیله برقی ریز ندارم اصلی.

دیگه ماشین لباسشویی و ظرفشویی و یخچال و تی وی و ماکروویو.

کلا وسایل برقی خیلی کم خریدم، ابمیوه گیر و مخلوط کن و چای ساز و ...‌ اصلا نخریدم. خونمون کوچیک بود ، منم چیز خاصی نخریدم

پس غذاساز بگیرم و توستر .دیگه وسیله برقی تو اشپزخونه چی لازمه؟

توستر که حتما بگیر. 

غذاساز البته جنس خوب و پرکاربرد( که بتونه کار چرخگوشتو انجام بده) مثل ریز کردن گوشت یا نخود برای فلافل

اگر اهل آب هویج و شیر موز و اینا هستین آبمیوه گیر 

والسلام😂

من پلوپز همه کاره هم گرفتم ولی استفاده نکردم