2777
2789
عنوان

دوس دارین بقیه فکر کنن بینی تون عملیه یا طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 36 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دوس داشتم عملی بنظر بیاد ولی نچراله هیچکس نمیفهمه عمل کردم 

کاش فانتزی عمل میکردم

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

2805

سلام فکر کردن نمیخواد قشنگ بینیم نشون میده طبیعیه🥲😍

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

یه چیزی میگم ممکنه به کسی بربخوره

ولی آدمای باکلاس جوری عمل میکنن که اصلا مشخص نباشه؛ آرایش، کاشت مژه، ناخن و... رو هم همینطوری انجام میدن و رنگ موهاشون طبیعی به نظر میاد. چون میخوان زیباتر به نظر برسن نه اینکه بگن من چندرغاز داشتم که عمل کنم.

برعکس اونی که به زور میخواد بگه من پول دارم مژه هاش مثل بال اژدهاس یا ناخنای عجیب میکاره(منظورم رنگی معمول نیست که سلیقه‌ایه) و یه لیتر ژل میزنه.

تو مورد اول هدف زیباییه تو دومی تقلید از اون پولداره و افتخار به این تقلید‌.

الان میگن باکلاس تعریف نداره؛ اتفاقا داره! باکلاس یعنی کسی که طور افراطی سعی نمیکنه چیزی، اللخصوص چیزی که نیستو نمایش بده.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
پیش کی عمل کردی؟؟میترسم عمل کنم خوب درنیاد

اصلا توصیه نمیکنم پیش دکتر من بری

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

نظر دیگران برام مهم نیست،فقط دلم میخواد بتونم راحت نفس بکشم موقع خواب موقع ورزش نمیتونم یکم تند راه برم چون از بینی نمیتونم نفس بکشم،پس اول اینکه نفس راحت دوم به فرم صورتم بیاد آخه بینی م بزرگه

2810