2777
2789
مریم

تقدیر نبود که او را از خود برانی زیرا تا آنجا که توانستی در مورد او بی رحمی کردی او

همچنان به تو می اندیشد و آزارهای تو تأثیری در او نداشته است.

کسی همواره به فکر توست و شب هارا با یاد تو سحر می‌کند امید است او را دریابی

من

کسی از نزدیکان شما علیه شما توطئه و فتنه میکند و شما از آن آگاه نیستید هوشیار باش و از

او بپرهیز به خداوند پناه ببر که خداوند بهترین پناهگاه است. شما نیز از نفاق و دورویی حذر کن و کاری

نکن که در آینده باعث شرمندگی شما شود.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صلوات فرستادم ان شاءالله حاجت روا بشیبرامنم بگیر😁

چشم

عاشقی داری که در غم تو اشک میریزد و میترسد این راز آشکار شود. بدان که با صبر تمام مشکلات برطرف میشود باید خونِ جگر بخوری تا این عمل صورت بگیرد و به خواسته ات برسی.

من

معشوق خود را از دست داده ای در حالی که حتا برای لحظه یی هم در کنار او آرام نگرفته ای مانده ای اما توکل خود را به خدا حفظ کن بسیار به درگاه خداوند دعا نموده و او را از درگاه خداوند خواسته ای ولی به مقصود خود نرسیده و ناکام

2805
نیت کردمفرستادم برات

بیش از این دیگر صبر جایز نیست که به مقصود نخواهی رسید؛ زیرا روزگار بر طبق مرادِ تو نیست باید شرایطی فراهم نمایی که در آن شرایط برآورده شدن خواسته ات ممکن گردد

چشم عاشقی داری که در غم تو اشک میریزد و میترسد این راز آشکار شود. بدان که با صبر تمام مشکلات برطرف م ...

یا ابوالفضل 😅🥲

قربونت برم‌عزیزم‌ممنون🌹

دعا کن برام‌ بشه همونی که خودم‌میخام و بهش برسم 🥲❤️

ان شاءالله حاجت روابشی 🌹

یا ابوالفضل 😅🥲قربونت برم‌عزیزم‌ممنون🌹دعا کن برام‌ بشه همونی که خودم‌میخام و بهش برسم 🥲❤️ان شاءال ...

ایشالا که هرچی خیره رخ بده شمام به حاجت دلت برسی♥️🫂

عزیزم فرستادمبرای شما هم صلوات برای حاجت روایی فرستادم

مرسی قلبم 

خداوند ارحم الراحمین است و هیچ عملی را بدون پاسخ نمی‌گذارد در زندگی فردی وفادار قانع ب دور از معصیت و ریا باش 

و همواره بر عهد و پیمان خود استوار بمان تا در کارهایت موفق شوی 

سعی کن در زندگیت برای حل مشکلاتت بهترین راه را پیدا کنی و از تجربیات خود بهره مطلوب راببری خطری شمارا تهدید می‌کند با درک وضعیت به مقابله با آن برخیز