2777
2789

ماجرا رو تعریف می‌کنم بگید من مقصرم یا نه؟

ما شیش نفریم با هم مشکلی نداریم فقط یکیشون گیر داده به من که تو اصلا کار نمیکنی تو اتاق

قبول دارم هفته اول کار نکردم ولی بعدش هم ظرف شستم هم اتاق رو جارو کشیدم هم سطل زباله رو خالی کردم

فقظ آشپزی نکردم البته یه بار همبرگر واسه همه سرخ کردم کلا نیاز به آشپزی هم اونقدرا نداریم از شنبه تا چهارشنبه میریم سلف یه پنجشنبه جمعه آشپزی نیازه منم آشپزی بلد نیستم

خلاصه این گیر داده هی میگفت تو کار نمیکنی منم امروز عصبی شدم سرش داد زدم گفتم شورشو درآوردی

باورتون نمیشه اینقدر نگران بودم این میگه کار نکردین اتاق رو بهم ریختن از ترس حرف همین میرفتم اتاق رو مرتب میکردم 

الان قهر کرده باهام حرف نمیزنه

به نظرتون من مقصرم؟ الان باید برم عذرخواهی کنم؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بقیه بچه‌ها هم اندازه من کار میکنن

این به من گیر داده کار نمیکنی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
با هم اتاقی دعوا نکن دختر یه جوری کنار بیاین وگرنه خیلی اذیتت میکنن🤦‍♀️

نه با هم خوبیم

با اینم مشکلی نداشتم اینقدر تکرار کرد دیگه عصبی شدم

انگار کلا مدلشه یه جمله‌ای رو میگیره هی تکرار می‌کنه تا شورش دراد

چرا بلد نیستی مگه بچه ای؟ یاد بگیر

چه ربطی داره مگه هرکی آشپزی بلد نیست بچه‌اس؟

موضوع الان هم اصلا آشپزی نیست

تو کار میکردی دیگه چیکار کنی بری معذرت بخوای پرو میشیهاههه چه ادم مسخره ای

همین الان میخوام برم اتاق رو جارو کنم

نمیدونم چه گیری به من داده تو کار نمیکنی تو هیچکاری نمیکنی

الان هم قهره

فقط چون لحنم بد بود میگم شاید باید عذرخواهی کنم

موضوع آشپزی نیست چرا بیانش کردی؟؟

برای اینکه شرایط رو توضیح بدم!

نوشتم هم از شنبه تا چهارشنبه میریم سلف نیازی اونقدرا به آشپزی نداریم!

حالا نمیخواد معذرت خواهی کنی سوسکی منت کشی کن و تمام

نه میخوام بگم تقسیم کار کنن مشخص برنامه رو بنویسن تموم شه بره

به نظرم وقتی کار تیمیه شماهم موظفی غذا درست کنیچیزای آسون یاد بگیرماکارونی و پاستا و این چیزاک حرفی ...

اصلا بحث سر آشپزی نیست

هفته‌ای دو روز نیاز به آشپزیه که اونم اکثرا میرن خونه‌هاشون دو سه نفر تو اتاق میمونیم

2810