2777
2789
عنوان

سه روز دیگه سز میشم اسم بچمو هنوز دو دل هستم😭 خواهرانه کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
همه همینا رو میزارن خیلی زیاد شده

خب بذارن 

شما هر اسمی هم بذاری بیست هزار تا ازش هست 

ملکا رو زبون نمیچرخه و وایب سن بالا میده 

طنین ، طلوع ، ترنم ، تبسم ایناهم قشنگن 

به شخصه دختردار بشم اسمشو میذارم پناه چون پناه مامانشه یا جانان چون جون مامانشه

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
به خدا شبا خوابم نمیبره کابوس میببنم ، شوهرمم هر روز استرس میده میگه چرا هنوز انتخاب نکردی وگرنه خود ...

وا چه عجله هست چه خبره . ما اسم نی نی مون سه روز بعدش فک کردیم انتخاب کردیم خیلی سخت می گیری !

معجزه شکر گزاری
به خدا شبا خوابم نمیبره کابوس میببنم ، شوهرمم هر روز استرس میده میگه چرا هنوز انتخاب نکردی وگرنه خود ...

😐یاد پسر داداشم افتادم اومده بود دنیا تا دو هفته اسم نداشت

😂😂😂زن داداشمم هر دیقه ی ساز میزد 

بله گل پر و پر گل

قشنگ نیست آدم یاد گلپر باقالی میفته

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

کیمیا و آیماه هم قشنگه اسی

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
وا چه عجله هست چه خبره . ما اسم نی نی مون سه روز بعدش فک کردیم انتخاب کردیم خیلی سخت می گیری !

اخه میگه همون موقه تو بیمارستان باید اسمشو بده ،

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810