2777
2789
عنوان

داستان تجاوزی که هرگز نبخشیدمش

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 33 پست
عزیزم من کامل باز نکردم داستانو ولی به خصوصی ترین جا من دست زد و رفتارش عین یه مرد بود که داده ارضا ...

من کاملا درک میکنم چقدر ممکنه این موضوع ناراحت کننده باشه و البته که تعرض بدترین ضربه های روحی رو در پی داره🖤 اما تجاوز با تعرض فرق می‌کنه نمیتونم واضح تر بگم

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

اشتباه کردین شاید بلایی سر اون میومد کلا هرجا میری حالا فرق نداره کجا باشه ی اسپره ی فلفلی ی پنجه بو ...

عزیزم اسپری فلفل که غیرقانونیه

اونجام خودم تو شوک بودم فکر کردم واقعا الان میان منو میبرن ولی خداشاهده یکم عقلم جمع میکردم میزدم لهش میکردم چون رزمی کارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اسپری فلفل که غیرقانونیهاونجام خودم تو شوک بودم فکر کردم واقعا الان میان منو میبرن ولی خداشاهد ...

ان شاءالله  خداکمکت کنه بسپر به اون درستش میکنه 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

2805
من کاملا درک میکنم چقدر ممکنه این موضوع ناراحت کننده باشه و البته که تعرض بدترین ضربه های روحی رو در ...

بله شاید 

ولی هرچی بود من نصف روحم اونجا رفت و هر روز از خدا میخوام بدترین مرگ نصیب مذهبیای افراطی کثیف مثل این بشه 

چندساله گذشته ولی باز کوچکترین اتفاق یادم میاد و میرم تو خودم😭خدا ازش نگذره

بیخیال دختررر بسپر به فراموشی اینم بگم تو اولین دخترس نیستی ک بهش تعرض میشه 

فکر کن خداییی نکرده زبونم لال بهت تجاوزم میکرد اونوقت چی میشد؟ 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بیخیال دختررر بسپر به فراموشی اینم بگم تو اولین دخترس نیستی ک بهش تعرض میشه فکر کن خداییی نکرده زبون ...

🥲پلیس هم همش اینو. می‌گفت ولی اینم بدترین درده و به نظرم اگه زود متوجه نمیشدم اینجوریم میشد 

خدا ازش نگذره

😭امیدوارم 

از این کشور متنفرم که همچین آدمای کثیفی که به بهونه مکان مقدس(من اصلا نمیدونستم اونجا نزدیک امام زادس)به آدم تعرض میکنن مریضای حیوون

من خونه تنها زندگی میکردم بعد یکی هی تعقیب میکرد منو همیشه میرفتم سرکار برمیگشتم منو دید میزد بعد با گوشی صحبت می‌کرد یه روز از خرید برگشتم سرکار هم بودم خسته بودم درو بسته بودم شالم گیر کرد درو وا کردم که در بیارم شالم رو محکم با پا زد تو در خورد تو صورتم داشت میومد تو اتاقم که با پا زدم تو شکمش آخ نگفت دستاش میزد به سینه‌هام😑😑😑ببین محکم کفشم‌ نیم بوت بود محکم بود دیگه زدم اونجاش دیگه ولم کرد انداختمش بیرون پلیس دوربین‌هارو چک کرد شکایت کردم دیگه پِی داستان نگرفتم از اون محل رفتم

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود

😭امیدوارم از این کشور متنفرم که همچین آدمای کثیفی که به بهونه مکان مقدس(من اصلا نمیدونستم اونجا نزد ...

🥲💔هعی خواهر چی بگم..

از حادثه جهان زاینده مترس/وز هرچه رسد چو نیست پاینده مترس/این یک دم عمر را غنیمت می‌دان/از رفته میندیش و از آینده مترس🦋🤍❄️

من خونه تنها زندگی میکردم بعد یکی هی تعقیب میکرد منو همیشه میرفتم سرکار برمیگشتم منو دید میزد بعد با ...

😭خدا ازشون نگذره مریضای جنسی 

درک میکنم چقدر برات سخت بوده مخصوصا وقتی تنها زندگی میکردی

بله شاید ولی هرچی بود من نصف روحم اونجا رفت و هر روز از خدا میخوام بدترین مرگ نصیب مذهبیای افراطی کث ...

حق داری منم همین آرزو رو برای همون فرد و تمام متجاوز ها دارم🥺 اما بهتره زیاد بهش فکر نکنی چون هرچقدر بیشتر فکر کنی بهش بیشتر هم ناراحت میشی گلی 💗

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

حق داری منم همین آرزو رو برای همون فرد و تمام متجاوز ها دارم🥺 اما بهتره زیاد بهش فکر نکنی چون هرچقد ...

بله حق داری 😔ولی اینکه نتونستم پیداش کنم که انتقام بگیرم خیلی اذیتم میکنه 

خیلی گشتیم دنبالش پیداش نکردیم 

2810