2777
2789
عنوان

با یه افغانیه تو چت ناشناس حرف زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 28 پست
نماز میخونه با نامحرمم چت میکنه!؟😐🚶‍♀️

کاری ب پسره افغانی ندارم

ولی شاید زیاد مذهبی نباشه ولی نماز خوندنم دوس داشته باشه چ اشکالی داره

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی دروغ میگه پزشکی می خونه؟ اخه عکس کتابشم فرستاد

نمدونم راستو دروغشو ولی اینکه ذهنتو درگیر کرده نگران کنندس

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

حالا اگه بهت بگم امثال شماهایید که غرور و شخصیت دختر ایرانی رو زیر سوال میبرید به شخصیت نداشتت بر میخوره ؟

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
نماز میخونه با نامحرمم چت میکنه!؟😐🚶‍♀️

تازه عکس هم ازش می‌خواسته خدارو شکر اعتقادات مردم هنوز سر جاشه😂🤦

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
حالا اگه بهت بگم امثال شماهایید که غرور و شخصیت دختر ایرانی رو زیر سوال میبرید به شخصیت نداشتت بر می ...

اولا که درست حرف بزنید 

امیدوارم به شحصیت نداشتتون بر نخوره ی وقت چون باید یاد بگیرید چطور درست  حرف بزنید

بعدشم من فقط نیم ساعت یا طرف چت کردم برای کنجکاوی 

خودم می دونم ادم به درد بخوری نیستن 

اولا که درست حرف بزنید امیدوارم به شحصیت نداشتتون بر نخوره ی وقت چون باید یاد بگیرید چطور درست حرف ...

خدا شاهده اگه دختر خودم هم بودی دقیقا همینو بهت میگم دیگه برداشتت با خودت.

می‌دونی چقدر دختر با همین چتای چند دقیقه ای آینده و عاقبت خودشونو تباه کردن 

خدا شاهده اگه دختر خودم هم بودی دقیقا همینو بهت میگم دیگه برداشتت با خودت.می‌دونی چقدر دختر با همین ...

می دونم اشتباهه

ولی خب وقتی حوصلم سر میره و کسی نیست باهاش حرف بزنم چیکار کنم ؟؟ :)

می دونم اشتباههولی خب وقتی حوصلم سر میره و کسی نیست باهاش حرف بزنم چیکار کنم ؟؟ :)

عزیزم کتاب بخون و یا توی همون نت مطالب مفید پیدا کن بخون یا ببین .حرف زدن با هر بی سر و پایی که نشد سرگرمی یه دفعه چشاتو باز میکنی میبینی گیر افتادی