2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 24 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مکس ۱۴ استفادع کردمخیلی خوب بود تو تاپیکم گفتمبا بار اول اقدامم گرفت

الان این من امروز ۱۰ صبح زدم نمیدونم چیکار کنم دیشبم اقدام داشتیم امشبم داریم ولی میگن تا ۱۲ ساعت آزاده تخمک یکی هم تو تاپیک شما گفته بود عصر و شب رابطه داشته باشید

الان این من امروز ۱۰ صبح زدم نمیدونم چیکار کنم دیشبم اقدام داشتیم امشبم داریم ولی میگن تا ۱۲ ساعت آز ...

این کیت های من بود

ببین چقد پر رنگ بود

فقط کیت سوم ک کمرنگه با ادرار رقیق ساعت ۱۰ شب بود ک فردا صبحشزدم باز پر رنگ بود اون روز هم اقدام داشتم

فردا ظهرش کیت زدم کمرنگ شد دیگه یعنی کیت پنجم  

روزی دوبار رابطه اشتباهه

ی بار کافیه گلم اسپرم تا ۵ روز میتونه تو واژن زنده بمونه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
2805
این کیت های من بودببین چقد پر رنگ بودفقط کیت سوم ک کمرنگه با ادرار رقیق ساعت ۱۰ شب بود ک فردا صبحشزد ...

اوکی گلم ممنون حالا من روز ۱۲م هستم سیکلام تقریبا۲۷ و ۲۸ روزه‌س و گاهی بالا پایین میره

اوکی گلم ممنون حالا من روز ۱۲م هستم سیکلام تقریبا۲۷ و ۲۸ روزه‌س و گاهی بالا پایین میره

پس خوبه احتمالا برای شما هم میشه مث مال من

من روز ۱۴ سیکل اولین کیتمو زدم،

چون یهویی تصمیم گرفتیم بچه دارشیم

وگرنه بهترش همینه ک از قبل از روز حدودی تخمک گذاریت شروع کنی کیت بزنی

بعد از ادرار اول صبحت ، بدون اینکه مایعاتی بخوری یا غذای آبکی،،کیت رو حدود ساعت ۱۰،۱۱ تا ۲ تا ۴ میتونی بزنی خوبه

بعدش دیگه زیاد معتبر نیست بخاطر همین غذایی ک میخوریم

پس خوبه احتمالا برای شما هم میشه مث مال منمن روز ۱۴ سیکل اولین کیتمو زدم،چون یهویی تصمیم گرفتیم بچه ...

آره راس میگی گلم ممنون همینکارو میکنم دوباره میزنم تا پررنگ بشه فک کنم فردا پس فردا باشه تخمک گذاریم احتمالا

ان شاءالله هرچی خیره

آره راس میگی گلم ممنون همینکارو میکنم دوباره میزنم تا پررنگ بشه فک کنم فردا پس فردا باشه تخمک گذاریم ...

از وقتی پر رنگ شد ۱۲ تا ۳۶ ساعت بعدش تخمک ازاد میشه 

و وقتی دوباره کمرنگ شد یعنی تخمک ازاد شده و تا ۲۴ ساعت زنده میمونه منتظر اسپرم هست 

استرس و نگرانی ممنوعه و استراحت شوهرت قبل رابطه،استراحت خودت بعد از رابطه واجب