2777
2789
عنوان

رفتار سمی خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 28 پست
این کارو کردم خانمی خوبه ولی خب هر هفته که نمیشهمی خوام یجوری به باباش بفهمونم که من روز جمعه تنها د ...

خب مثلا برای هفته بعد رو از قبل تو برنامه بریز ، برای هفته بعدترش که باباش زنگ میزنه تو هم باهاشون برو...بگو من تو خونه حوصلم سر میره اذیت میشم منم میام...اتفاقا شاید خیلی هم بهت خوش بگذره برنامه هاشون

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
یک سال

اگه این عادت همسرت ب مرور بیشتر بشه مطمعنا باعث اختلاف میشه چون باهمسر سابقم دقیقا سر این موضوع درگیر بودم و در نهایت با دخالت خانوادش جدا شدیم

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یک سال

اینم بگم شوهر منشب ها هم منو تنها میذاشت میرفت حالا خداروشکر دز شوهر تو انقد قوی نیس

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

2805
اینم بگم شوهر منشب ها هم منو تنها میذاشت میرفت حالا خداروشکر دز شوهر تو انقد قوی نیس

شبا منو تنها بذاره خط قرمزشه هیچ این کارو نکرده

الان احساس میکنم پدر شوهر بین ما کدورت ایجاد کرده 

شبا منو تنها بذاره خط قرمزشه هیچ این کارو نکردهالان احساس میکنم پدر شوهر بین ما کدورت ایجاد کرده

سیاست داشته باش براهفته بعد خودت برنامه بریز ک دوتایی برین بعدم توام باهاشون برو بدعادتش نکن 

مثلا میرن کوه من که نمی تونم باهاشون برم

چرانمیتونی 😐

سخته

بچو

من کل خانواده و دوستامو ول کردم اومدم بخاطر تو یه شهر دیگه

کل هفته هم میشینم خونه به امید جمعه

اونم که با پدرت میری منم از این به بعد به تفریح تنهایی خودم فکر میکنم

به مادرشوهرتم یبار گله کن حتما

بچومن کل خانواده و دوستامو ول کردم اومدم بخاطر تو یه شهر دیگهکل هفته هم میشینم خونه به امید جمعهاونم ...

میگه که من هیجا نمیرم با دوستام نمیرم بیرون 

این یه تفریح رو از من نگیر چون از قدیم با بابام رفتیم